Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 18 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campanie umanitară a Organizației Femeilor Social Democrate Constanța pentru ajutorarea persoanelor afectate de inundații de la Amzacea (GALERIE FOTO)

ro

05 Sep, 2024 16:28 404 Marime text
Sursa galeriei foto: OFSD ConstantaÎn aceste clipe grele pentru locuitorii din comuna constănțeană Amzacea, care și-au pierdut agoniseala de-o viață din cauza inundațiilor devastatoare, Organizația Femeilor Social Democrate Constanța a inițiat o campanie umanitară. 
 
Conform OFSD Constanța, zeci de familii nu mai au  un acoperiș deasupra capului, nici animale, nici haine, nici acte de identitate, nici rechizite, iar unii dintre ei au pierdut chiar și speranța. În fața acestei tragedii este nevoie mai mult ca oricând de unitatea și solidaritatea noastră.
 
Organizația Femeilor Social Democrate Constanța a inițiat o campanie umanitară pentru a strânge fondurile și resursele necesare pentru a-i ajuta, pe cât posibil, pe acești oameni greu încercați.
 

„Astăzi, 05.09.2024, reprezentantele femeilor social-democrate din întreg județul Constanța s-au deplasat la Căminul Cultural din Amzacea, unde, au oferit sprijin direct acestor familii constând în alimente, îmbrăcăminte, încălțăminte, ghiozdane, rechizite și alte bunuri esențiale, atât de necesare acum, pentru începerea anului școlar. Fiecare copil din familile afectate a primit un ajutor financiar pentru achizitionarea de îmbrăcăminte și încălțăminte“ - au precizat reprezentanții OFSD Constanța

 
Au fost prezenti : Președinta Organizației Județene de Femei a Partidului Social Democrat Constanța – Mariana Gâju, Președinta Organizației Municipale a Partidului – Cristina Dumitrache, dar și reprezentante ale organizaților din Oltina, Mangalia, Limanu, Grădina, Agigea, Castelu, Peștera, Hărsova, Topraisar, Eforie, Târgușor, Topalu și Cumpăna.
 

„Durerea localnicilor din Amzacea ne-a impresionat pe toți. Vom reveni pentru ai ajuta și pe adulții loviți de tragedia inundațiilor, dar mai ales ne vom îndrepta grija către persoanele bolnave. Să nu rămânem indiferente și să dăm dovadă de compasiune și omenie!7 - au mai precizat reprezentanții OFSD Constanța

Citește și: 

Amzacea, județul ConstanțaScenariu de film de groază. Se auzeau urlete de animale și de oameni. „Singurul lucru care ne-a dat putere este copilul” (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii