Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cântăreața Andreea Bănică susține că a fost jignită și amenințată de artistul international, Toni Cottura

ro

10 Jun, 2024 15:30 1170 Marime text

Sursa foto: Facebook/Andreea Bănică




Cântăreața Andreea Bănică a mărturisit pe rețelele de socializare că, după un concert recent susținut la Cluj, a fost jignită și amenințată de Toni Cottura, artistul international.
 

„Sunt în șoc! Acest om m-a înjurat și amenințat pe scările scenei unde am cântat azi în Cluj! Omul Toni Cottura de la Fun Factory!! Da, ați auzit bine… Formația copilăriei mele… pe care am îndrăgit-o eu și voi atât de mult. Sunt atât de dezamăgită… Nu mai vreau să tac, drumul meu se oprește direct la secția de poliție unde îi voi face plângere. Nu știu dacă mă credeți, mi-a luat ceva să realizez ce mi se întâmpla azi”, a povestit artista.



Conform Andreei, „omul s-a enervat că a așteptat prea mult să intre pe scenă”.

„A făcut circ pe acolo, organizatorii au încercat să îl liniștească dar nu și-au pus problema că omul își va vărsa nervii pe primul ieșit în cale (eu care coboram de pe scenă)! Și acum îmi răsună vocea lui în cap, injuriile, amenințările… Am trecut prin multe în viață, am tăcut, am lăsat capul jos dar asta a întrecut orice limită a bunului simț. Omul nu are ce căuta în țara asta să cânte! Omul trebuie pedepsit nu doar de autorități ci de tot publicul care l-a iubit și i-a cântat piesele”, a spus Andreea Bănică, pe rețelele de socializare.



 Citește și
Constănțeanca Andreea Bănică, mesaj plin de emoție. „În fiecare an mă răscolesc amintirile…“
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii