Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:22 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cântărețul Florin Decuseară a căzut, luni seara, de la înălțime la CNE Cernavodă, județul Constanța. Medicii sunt rezervați (VIDEO)

ro

18 Jun, 2024 13:55 3276 Marime text
Florin Decuseara, Sursa foto - captura youtube.com
  • Bărbatul care a căzut luni seara, 17 iunie, de la înălțime în localitatea Cernavodă, la centrala nucleară, județul Constanța, este artistul Florin Decuseară, potrivit unor surse.
  • Acesta este angajat în calitate de tehnician la CNE Cernavodă.
Reamintim că luni seara, un elicopter SMURD a transferat victima de la Spitalul Cernavodă la Spitalul Județean Constanța. Potrivit reprezentanților SAJ, Florin Decuseară se află în stare critică.
 
Bărbatul se află într-o stare critică, iar medicii sunt rezervați cu privire la șansele lui de supraviețuire. Vorbim despre accidentul de muncă de luni, 17 iunie, de la centrala nucleară de la Cernavodă, unde un tehnician a căzut în gol.
 
Victima a suferit un traumatism craniofacial cu fractură de mandibulă, hematorax masiv stâng, hematurie macroscopică posttraumatică pe rinichi polichistic și fractură complexă de bazin.
 
Bărbatul a fost resuscitat circa 15 minute, apoi a fost transportat, cu elicopterul SMURD, la spitalul județean Contanța, fiind intubat și ventilat mecanic.

Sursa video youtube.



Citește și:


Bărbat căzut de la înălțime în Cernavodă, județul Constanța. A fost transportat de elicopter la spital
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii