Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:51 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Captură impresionantă în Portul Constanța. Ce au găsit vameșii într-un container sosit din China și care urma să ajungă la o societate comercială cu sediul în Ucraina

ro

15 Nov, 2022 10:24 13116 Marime text
Mărfuri contrafăcute. Foto cu rol ilustrativ: Garda de CoastăÎn data de 14 noiembrie 2022 inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța - Direcția Regională Vamală București, ca urmare a controlului  efectuat asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul în Ucraina, au reținut 5.760 buc. ”Jucărie plastic Ponei" și 480 buc. "Jucărie plastic - Rucsac" susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală a mărcilor  ”DISNEY" și " MY LITTLE PONY".
        
Potrivit unui comunicat al Autorității Vamale Române, în vederea asigurării respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operațiunilor de vămuire, bunurile susceptibile a fi contrafăcute au fost reținute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii