Care este data limită până la care băncile comerciale au termen să-și depună ofertele pentru a împrumuta Primăria Constanța? (DOCUMENT)
Care este data limită până la care băncile comerciale au termen să-și depună ofertele pentru a împrumuta
27 Oct, 2024 11:27
ZIUA de Constanta
431
Marime text
- Rambursarea se va face amortizat, în 40 rate trimestriale egale, fiecare rată în valoare de 6.745.676,45 lei
Data limită de depunere ofertă este 18 noiembrie 2024 ora 12:00 potrivit SEAP.
Creditul votat de Consiliul Local Municipal se va contracta pentru o perioadă de 144 de luni și este destinat finanțării investițiilor co-finanțate din fonduri nerambursabile, conform prevederilor Hotărârii Consiliului Local nr. 336/2024.
În funcție de modalitatea și calendarul de realizare al obiectivelor de investiții finanțate prin credit, autoritatea contractantă are dreptul de a modifica lista obiectivelor de investiții finanțate, cu păstrarea acelorași condiții și costuri contractuale (aceeași dobândă, aceleași costuri), se arată în documentația servicii de creditare care poate fi studiată în secțiunea „documente”.
Rambursarea se va face amortizat, în 40 rate trimestriale egale, fiecare rată în valoare de 6.745.676,45 lei, începând cu 20.12.2026.
Costul total al finanțării se va calcula prin metoda Ratei interne de rentabilitate (RIR).
Pentru calcularea RIR se vor lua în calcul toate fluxurile de numerar asociate cu finanțarea și se va considera rata interbancară ca fiind constantă pe toata durata împrumutului bancar, egala cu valoarea ROBOR6M din data de 13.09.2024.
Documentatia de atribuire si anexele acesteia sunt disponibile pe adresa de internet: www.primaria-constanta.ro – anunțuri achiziții publice și finanțări nerambursabile 2024.
Solicitările de clarificări vor fi transmise în conformitate cu prevederile documentatiei de atribuire la adresa de email: achizitiipublice@primaria-constanta.ro.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii