Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Care sunt noile tarife pentru parcari

ro

06 Aug, 2010 02:02 2058 Marime text
parcare_1.jpgConsilierii locali s-au hotărât cam greu asupra noilor tarife practicate de SC Confort Urban SRL pentru locurile de parcare.

Un singur proiect de hotărâre al Consiliului Local al Municipiului Constanţa (CLM) a creat controverse. Totul a mers şnur în cadrul şedinţei CLM, până când a fost supus votului un proiect privind aprobarea valorii tarifelor pentru plata unor servicii de utilităţi publice şi conexe acestora, prestate de către SC Confort Urban SRL. De fapt, tarifele sunt corespunzătoare taxelor de parcare. În cadrul unor dezbateri aprinse, iniţiate de consilierul local PNL Victor Manea, s-a discutat despre tariful practicat pentru un loc de parcare în Bucureşti.

parcari.jpgS-au vehiculat numeroase variante de taxe, s-au făcut calcule matematice complicate, ca până la urmă, să se rămână la preţul de patru lei pe metru pătrat de parcare în zona industrială, caz în care există doar un singur contract cu un agent economic. În oraş se va practica un tarif de opt lei pe metru pătrat, iar în Mamaia, un loc de parcare pentru tot sezonul va costa 100 de lei. După atâta polemică, preşedintele de şedinţă, Carmen Onciu, s-a văzut nevoită să pună punct vacarmului şi a întrebat: „Deci, sunteţi de acord?", iar consilierii au răspuns în cor „Cu ce?" Într-un final, s-au mobilizat cu toţii şi au ridicat cartonaşele verzi pe care scrie „Pentru".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii