Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carmen Raisa Flowers SRL își închide mai multe puncte de lucru din Constanța

ro

03 Jun, 2024 15:23 562 Marime text
foto: Pixabay  
Decizia nr. 1/2024 a societății Carmen Raisa Flowers SRL, luată de asociatul unic Trandafir Carmen, stabilește mai multe aspect importante.

Potrivit documentului oficial, durata de funcţionare a societăţii e nedeterminată.

Se închid punctele de lucru din: municipiul Constanţa, zona: Gara CF; bulevardul I. C. Brătianu, Zona Kaufland şi strada Soveja nr. 68A - în partea stângă de la intrare, județul Constanţa.

Administrarea societăţii e făcută de Trandafir Carmen cu puteri depline de reprezentare şi administrare a societăţii pe o perioadă de 70 ani, se mai arată în datele oficiale.

Deasemenea, se actualizează datele de identificare pentru asociat unic şi administrator Trandafir Carmen.

Facem precizarea că documentul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2682 din data de 31 mai 2024.
 

Despre Carmen Raisa Flowers SRL
 
Firma Carmen Raisa Flowers SRL din Tuzla, a fost înființată la data de 17.09.2019 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4776 - Comerț cu amănuntul al florilor, plantelor și semințelor, comerț cu amănuntul al animalelor de companie și al hranei pentru acestea, în magazine specializate. 
 
Situația financiară pentru anul 2022 arată o cifră de afaceri de 138.819 lei, un profit de 23.496 lei la un număr de un angajat, potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 03 iunie 2024. 
 
Asociat unic și administrator este Carmen Trandafir din Constanța.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.



Citește și:

 
Firme Constanța: O nouă societate, deschisă în municipiu. Iată cu ce se ocupă The Sweet Dreams Of Ice SRL
  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii