Cartea scrisă de Nicolae Ciucă, lansată oficial! Unde poate fi găsită
Cartea scrisă de Nicolae Ciucă, lansată oficial! Unde poate fi găsităCartea lui Nicolae Ciucă poate fi citită online.“Viața fiecărui om este, în felul ei, o poveste. […] În ce privește propria mea poveste, cea de până acum, firul ei m-a purtat de la vatra satului Plenița și primăverile înflorite din Pădurea Bujorului până la savana africană, munții Afganistanului, dunele de nisip ale Irakului sau Piața Victoriei din București. Pare o poveste neobișnuită, dar veți vedea că nu este.”
Vă invit să citiți cartea “În slujba Țării”, disponibilă acum pe www.nicolaeciuca.ro
Dedic această carte familiei mele și camarazilor mei, cărora le datorez tot ceea ce sunt“ - a precizat Nicolae Ciucă pe pagina sa de Facebook
Primul capitol este denumit “Viața mea așa cum a fost. Popasuri biografice”.
“E o carte scrisă de mine. Eu sunt sincer, s-au mai uitat oameni peste ea, așa e normal, dar e scrisă de mine. Trăirea de acolo nu poate fi decât din interior. Am scris despre străbuni, despre bunica, despre bunicul care era plecat la muncă, tata era cu armata și noi am crescut cu bunicii”, a precizat liderul PNL în cadrul emisiunii TV.
La rândul său, Mircea Dinescu a dezvăluit câteva fragmente din cartea “În slujba țării”.
“E o carte scrisă din suflet. Nu poate da nimeni sentimentul pe care l-ați băgat în carte. Cum v-ați îndrăgostit de fata pe care ați luat-o de soție, fata pe care ați văzut-o printre garduri, la liceul vecin, acum 41 de ani. Sunt calitățile unui prozator.”
Liderul PNL a mărturisit că în cartea sa a prins crâmpeie din viața de copil, adolescent, dar și om matur. Nu au lipsit nici confesiunile legate de cariera militară.
“În armată, de fiecare dată când încerci să te impui prin forță nu ai șanse, trebuie să îi simți pe oameni, fără simțirea asta reciprocă nu rezolvi nimic. Nici în familie nu merge așa. Trebuie să asculți și să simți.”
Mircea Dinescu și invitatul lui au rememorat și copilăria petrecută în ograda din Oltenia, cu gustul pâinii calde din cuptorul bunicilor. “Înainte nu aveau drojdie să dospească și pâinea era mai subțire, o făceau cu maia, și erau așa, ca niște turtite. Îmi amintesc când feliile de pâine se uscau și se muiau apoi cu puțin mălai. Știți de ce e bună coajă pâinii? Vitamina B se găsește în coaja de pâine”, a povestit Nicolae Ciucă în cadrul emisiunii TV
Citește și.
Silviu Coșa„Nicolae Ionel Ciucă este liderul de care are nevoie acum România“
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp