Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Casa de Pensii vrea sa colaboreze cu primariile

ro

11 Nov, 2009 02:20 1227 Marime text
Pentru a veni în sprijinul pensionarilor actuali sau viitori, Casa Judeţeană de Pensii Constanţa a propus primăriilor din judeţ un proiect de colaborare.

Astfel, reprezentanţii desemnaţi ai fiecărei primării care acceptă această propunere vor transmite Casei Judeţene de Pensii Constanţa problemele pensionarilor din comunitate şi, de asemenea, îi vor consilia şi îndruma pe aceştia referitor la modalitatea de depunere a dosarelor şi a cererilor privind pensiile.

Cei interesaţi vor găsi astfel, la sediile primăriilor, formularele tipizate şi lista cu actele necesare constituirii dosarelor de pensie.

În acest sens, deja au avut loc şi primele discuţii la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa.

Pe 6 noiembrie, în acelaşi loc, s-a ţinut o dezbatere la care au participat o parte dintre reprezentanţii primăriilor din judeţ, urmând ca în curând să fie semnate protocoale de colaborare între Casa Judeţeană de Pensii şi instituţiile care au răspuns acestei propuneri.

Totuşi, toate cererile şi documentele se vor depune, în continuare, la sediul central al Casei Judeţene de Pensii din Constanţa, cât şi la Casa Locală de Pensii Medgidia şi punctele de lucru nepermanente din Cernavodă, Mangalia, Băneasa şi Hârşova.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii