Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câștigătorii concursului „Tulcea – Suzhou, Drumul Prieteniei“

ro

26 Sep, 2024 16:57 259 Marime text


Castigătorii concursului, Sursa foto: Facebook/Consiliul Județean Tulcea
 
Administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, a participat, astăzi, 26 septembrie 2024, începând cu ora 11:00, la sala Dobrogea, la festivitatea de premiere a celor mai talentați tulceni care au înscris lucrări la concursul „Tulcea – Suzhou, Drumul Prieteniei“.

În total, peste 200 de lucrări au intrat în cea de-a cincea ediție a competiției organizate de Consiliul Județean Tulcea pentru a marca parteneriatul dintre județul Tulcea și regiunea Suzhou.
„Vreau să mulțumesc tuturor tinerilor talentați care s-au implicat în ediția a cincea a acestui concurs și care ne dau, astfel, posibilitatea să arătăm partenerilor chinezi că una dintre cele mai mari resurse pe care o avem noi la Tulcea este cea umană. Am primit vizite ale delegațiilor chineze, iar de fiecare dată toți au fost impresionați de Deltă, de Dunăre, de cetăți, de gastronomia noastră locală, dar cu ocazia acestor concursuri au aflat că avem o resursă umană impresionantă, formată din copiii noștri de aur. Și pentru că știu că au participat peste 200 de tineri la acest concurs, cu lucrări excepționale, aș dori să le transmit tuturor participanților că pentru noi, pentru profesorii îndrumători, pentru familiile voastre sunteți toți câștigători. Chiar dacă acum nu ați câștigat, acest lucru trebuie să vă ambiționeze și să mergeți cu capul sus mai departe!“, a declarat administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, în cadrul evenimentului organizat pentru premierea celor mai talentați tineri tulceni.

Câștigătorii concursului „Tulcea – Suzhou, Drumul Prieteniei“, ediția a cincea
Marele Premiu – Daria Tănăsescu
Premiul I – Natalia Solomonencu
Premiul II – Bianca Maria Iacob
Premiul III – Alesia Mihailov
Mențiune – Maria Elisa Dinu
Premiu Special – Costin Cristian Scurtu
Premiu de Originalitate – Clara Leontiev

Citește și:
Angajări din sursă externă prin încadrare directă/rechemare în activitate la Jandarmeria Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii