Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:37 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazuri de încălcare a legii rutiere, la Constanța. Implicat și un adolescent de 15 ani

ro

18 Jul, 2024 20:26 154 Marime text
foto cu rol ilustrativ

Ieri, 17 iulie 2024, polițiștii din mai multe localități din județul Constanța au intervenit în situații distincte de încălcare a legii rutiere, surprinzând trei cazuri deosebite.

Aceste incidente variază de la conducerea unui autoturism în mod ilegal de către un bărbat cu dreptul de a conduce anulat, la prezența unui șofer sub influența alcoolului pe autostrada A2 și chiar la cazul unui minor care s-a aventurat să conducă fără permis.

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști


La data de 17 iulie a.c., în jurul orei 15.35, polițiști din cadrul Poliției Orașului Techirghiol au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism în comuna Bărăganu.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta are anulată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.


La data de 17 iulie a.c., în jurul orei 13.50, polițiști din cadrul Poliției Orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 56 de ani, care ar fi condus un autoturism pe Autostrada A2 fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 


La data de 17 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Medgidia au identificat un minor, de 15 ani, care a condus un autoturism, pe șoseaua Constanței din comuna Cobadin, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 


În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală. 


Citește și:

Știri ConstanțaAccident pe A4, între un autoturism și o autoutilitară . Unul dintre șoferi, suspectat de consum de substanțe interzise
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii