Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:19 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce are de votat Consiliul Judeţean

ro

04 May, 2012 00:00 1598 Marime text

cjcsedinta.jpgConsiliul Judeţean se întruneşte în şedinţă ordinară pe 7 mai, de la ora 13.00, în aula Bibliotecii Judeţene I. N. Roman.

Pe ordinea de zi se află 28 de proiecte propuse de preşedintele CJC, Nicuşor Daniel Constantinescu, sau de vicepreşedinţii acestuia. Printre acestea menţionăm proiectele privind încetarea concesiunii unui bun imobil aflat în domeniul privat al judeţului Constanţa, privind aprobarea Protocolului Cadru de Parteneriat dintre CJC şi Universitatea Ovidius sau a contribuţiei anuale a Consiliului Judeţean la bugetul de venituri şi cheltuieli al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud-Est.

CJC-ul va acorda mai multe ajutoare, dar va vota şi organizarea festivităţii de premiere „Gala bursierilor Consiliului Judeţean Constanţa" pentru elevii bursieri din clasele a XII-a. Bugetele mai multor instituţii vor fi rectificate şi se vor aproba situaţiile financiare anuale la data de 31.12.2011, a Raportului Administratorului, a actualizării preţului contractului de locaţie de gestiune al SC Domeniul Public şi Privat Judeţean SRL.

Zvonurile spun că aceasta este ultima şedinţă a Consiliului Judeţean în această formulă, înainte de alegerile locale din 10 iunie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii