Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:11 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce decizii a luat Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societății Deltanav SA Tulcea

ro

30 Jul, 2024 11:37 159 Marime text
Deltanav SA. Foto: facebook/DeltanavAdunarea Generală Ordinară a Acţionarilor DELTANAV - S.A., o societate pe acţiuni, cu sediul în str. Ing. Dumitru Ivanov nr. 26, mun. Tulcea, jud. Tulcea, întrunită la prima convocare la data de 07.05.2024, ora 10,00, la sediul Societăţii hotărăşte aprobarea revocării mandatului lui Harasciuc Cristina-Georgiana de reprezentant al Societăţii în derularea Contractului de finanţare încheiat între Societate şi Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), pentru proiectul "Fabrică Nutreţuri Pe Bază De Cereale Şl Plante Furajere", pentru care a fost depusă, înregistrată şi verificată la CRFIR – Constanţa.

De asemenea a decis aprobarea numirii lui SULTAN-AMBROZIE NICOLETA, în calitate de reprezentant al Societăţii în relaţia cu AFIR, în legătură cu derularea contractului de finanţare şi proiectul menţionate la punctul anterior, cu puteri depline de reprezentare şi încheiere de acte juridice în numele şi pe seama Societăţii în legătură cu derularea contractului de finanţare şi proiectul menţionate.

Despre Deltanav SA

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 30 iulie 2024  societatea Deltanav a fost înființată în anul 1992 și are sediul social în municipiul Tulcea. Acționari în cadrul firmei sunt Ghanadi Mragheh Amir cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 98.217% / 98.217% și lista acționari cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 1.783% / 1.783%.

Administratori sunt Ghanadi Mragheh Amir, Constantin Hartan și Matei Gabriel Bibu.

Domeniul de activitate principal îl reprezintă depozitările.

Pentru anul 2023 a raportat cifră de afaceri netă de  43.216.746 lei, profit de 505.447 lei  și 75 de salariați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
Citește și: 

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Deltanav SA, convocată în ședință. Ce se va discuta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii