Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 26 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce decizii au fost dictate Licitația pentru construire sală de sport în comuna Ostrov, judeţul Constanţa a fost contestată de CNSC

ro

26 Jul, 2024 17:00 207 Marime text
  • Procedura simplificată organizată de CNI SA în vederea atribuirii contractului „Proiectare, fază adaptare la amplasament, execuţie lucrări şi asistenţă tehnică din partea proiectantului pe perioada execuţiei lucrărilor pentru obiectivul de investiţie, construire sală de sport şcolară str. Florilor nr. 39, sat Ostrov, comuna Ostrov, judeţul Constanţa a fost contestată de CNSC
  • Consiliul a admis în parte contestația formulată de Colen Impex SRL, în contradictoriu cu CNI SA și obligă autoritatea contractantă la anularea raportului procedurii de atribuire nr. 8556L/06.06.2024 cu privire la oferta depusă de Asocierea Colen Impex SRL - Caspol - Design Concept SRL
  • Totodată, CNSC a respins ca nefondat, capătul de cerere prin care contestatoarea solicită obligarea autorității contractante la plata cheltuielilor de judecată, dar și cererea de intervenție formulată de Băiculescu Construct SRL
  • Măsurile dispuse vor fi aduse la îndeplinire în termen de 15 zile de la comunicarea prezentei, decizia fiind obligatorie pentru părţi
 
 
 


Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a adoptat decizia nr. 1992/C4/2079 din 16.07.2024 la contestația nr. 1027/13.06.2024 depusă de Colen Impex SRL, cu sediul în Ploiești, reprezentată legal prin Costin George Enescu, în calitate de administrator, împotriva raportului procedurii nr. 8556L/05.06.2023 și a adresei de comunicare a rezultatului procedurii, documente emise de Compania Națională de Investiții.
 
Contestația vizează procedura simplificată organizată în vederea atribuirii contractului având ca obiect „Pachet 31: Proiectare, fază adaptare la amplasament, execuţie lucrări şi asistenţă tehnică din partea proiectantului pe perioada execuţiei lucrărilor pentru obiectivul de investiţie, Proiect pilot: Lot 1: Construire sală de sport şcolară str. Florilor nr. 39, sat Ostrov, comuna Ostrov, judeţul Constanţa", cod CPV 45200000-9.
 
Firma contestară a solicitat anularea raportului procedurii nr. 8556L/06.06.2024, a comunicărilor privind rezultatul procedurii şi a tuturor actelor anterioare şi subsecvente ce au stat la baza rezultatului procedurii de atribuire; obligarea autorităţii contractante la reevaluarea ofertei sale în conformitate cu prevederile documentaţiei de atribuire şi ale legislaţiei în materia achiziţiilor publice; obligarea autorităţii contractante la recalcularea punctajelor şi stabilirea ofertei câştigătoare prin aplicarea criteriului de atribuire stabilit; obligarea autorităţii contractante la plata cheltuielilor de judecată ocazionate de soluţionarea contestaţiei.

Prin cererea de intervenţie voluntară nr. 958/25.06.2024, înregistrată la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor cu nr.958/25.06.2024, formulată de Băiculescu Construct SRL, cu sediul în Bucureşti, Șos. Colentina nr. 2D, reprezentată legal de administrator Marius George Băiculescu, în calitate de lider al asocierii Băiculescu Construct - Medromtehnology - Promotas - Neo Structural Engineering a solicitat admiterea în principiu a cererii de intervenție și respingerea contestaței ca neîntemeiată.
 
Contestaţia şi cererea de intervenţie au fost soluţionate împreună, având în vedere dispoziţiile art. 17 din Legea nr. 101/2016.
 
În baza legii şi a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a admis în parte contestația formulată de Colen Impex SRL, în contradictoriu cu CNI SA și obligă autoritatea contractantă la anularea raportului procedurii de atribuire nr. 8556L/06.06.2024 cu privire la oferta depusă de Asocierea
Colen Impex SRL - Caspol - Design Concept SRL, a adreselor de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire și la reevaluarea acestei oferte, conform considerentelor de mai sus.
 
Consiliul a respins ca nefondat, capătul de cerere prin care contestatoarea solicită obligarea autorității contractante la plata cheltuielilor de judecată, dar și cererea de intervenție formulată de Băiculescu Construct SRL.
 
 
Măsurile dispuse vor fi aduse la îndeplinire în termen de 15 zile de la comunicarea prezentei, decizia fiind obligatorie pentru părţi, în conformitate cu dispoziţiile art. 28 alin. (1) din Legea nr. 101/2016.
 
Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare.
 
 
Despre Colen Impex SRL
 
Firma este fondată în anul 2002, iar pe anul 2022 a raportat 37 de salariați, cu o cifră de afaceri de 65,3 milioane lei și un profit de 13,5 milioane lei.
 
Sediul social este în Ploiești, județul Prahova, pe strada Vornicei nr. 4G.
 
Asociați în firmă sunt, cu cote egale, Coleșiu Alexandru Claudiu și Enescu Costin-George. Cel din urmă este și administrator al companiei.
 
Cei doi mai sunt asociați în compania Klass Construct Engineering SRL.
 
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
 
Decizie Euromed Life Diagnostic SRL a reușit să întoarcă la CNSC rezultatul procedurii de achiziție servicii veterinare organizată de Primăria Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii