Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce decizii au luat asociații societății Granex SRL Constanța. Cine a fost numit în funcția de administrator al firmei

ro

09 Jul, 2022 19:37 1731 Marime text
Decizii. Foto: UnsplashÎn şedinţa adunării generale a asociaţilor Societăţii GRANEX - S.R.L., cu sediul în municipiul Constanţa, asociaţii Alexandru Marius Guțu şi Asset Business Solutions S.A., cu sediul în municipiul Constanţa, reprezentată prin administrator Grosu Alexandru, hotărăsc următoarele:

Articolul 1

Se aprobă bilanţul contabil aferent anului fiscal.

Articolul 2

Se aprobă situaţia patrimonială a societăţii.

Articolul 3

Se aprobă situaţia activelor din patrimoniul societăţii.

Articolul 4

Se ia act de situaţia contractelor de închiriere/locaţiune asupra bunurilor mobile aflate în patrimoniul societăţii.

Articolul 5

Se ia act de situaţia activului net al societăţii - capitalului negativ de 8.884.313 RON înregistrat în luna martie 2022.

Articolul 6

Se aprobă revocarea administratorului legal şi numirea cu aceeaşi dată în funcţia de administrator a Ilenei Mirela Gutu pentru un termen de 4 ani, cu puteri limitate, conform actului constitutiv.

Articolul 7

Se aprobă modificarea art. 7 din actul constitutiv; după modificare acesta va avea următorul conţinut:

Societatea este administrată şi reprezentată de Gutu Ileana-Mirela, pe termen de 4 ani, cu puterile prevăzute de lege şi actul constitutiv. Revocarea administratorului se poate face numai prin hotărâre a adunării generale a asociaţilor sau în cazurile prevăzute de lege.
Administrator al societăţii poate fi şi o altă persoană numită de către adunarea generală a asociaţilor. Obligaţiile şi răspunderea administratorului sunt reglementate de dispoziţiile referitoare la mandat şi de cele special prevăzute în Legea nr. 31/1990, republicată.
Administratorul poate fi angajat şi prin contract de muncă, urmând a beneficia de toate drepturile conferite de lege în calitatea de salariat.

Articolul 8

Se aprobă modificarea art. 9 din cuprinsul actului constitutiv ce va avea următorul conţinut:

Cu excepţia situaţiei în care primeşte mandat expres în acest sens din partea adunării generale a asociaţilor, un asociat nu va putea acţiona în numele societăţii.

Articolul 9

Se aprobă modificarea art. 16 pct. 2 din actul constitutiv; după modificare acesta va avea următorul conţinut:
Prezentul act constitutiv este singurul încheiat între asociaţi, orice alte declaraţii sau acorduri anterioare, indiferent dacă au fost făcute în formă scrisă sau orală, nu au forţa obligatorie, exceptând cazurile în care sunt incluse în prezentul act. Acest act constitutiv poate fi
modificat numai prin decizia adunării generale a asociaţilor luată în prezenţa şi cu votul asociaţilor deţinând majoritatea numărului părţilor sociale.

10. Actualizarea actului constitutiv al Societăţii.

11. Anularea hotărârii adunării generale a asociaţilor din data de 11.05.2022.

Despre Granex SRL Constanța
 
Potrivit Confidas.ro., societatea a fost înființată în anul  1999 și are sediul social în municipiul Constanța.
 
Asociați în cadrul firmei sunt ASSET BUSINESS SOLUTIONS SA România, Constanţa, cu o cotă de 51 % și Alexandru Marius Guțu, cu o cotă de 49 % din acțiuni. Alexandru Marius Guțu este și administratorul firmei ce are ca domeniu de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţul cu ridicata al cerealelor, seminţelor, furajelor şi tutunului neprelucrat.
 
Conform Confidas, societatea ASSET BUSINESS SOLUTIONS SA apare ca asociat cu o cotă de 49% în cadrul societății CHEMIGRAIN SRL Constanța, cu cotă de 46% în cadrul societății GRANEX LOGISTIC SRL Constanța, cotă de 50% în cadrul societății PROSEED FARMING SRL    Arad, cotă de 50% în cadrul societății RAIL LOGISTIC SPEDITION SRL București și cotă de 49% în cadrul societății XBRISE SRL Constanța.
 
Pentru anul fiscal 2020, societatea a raportat cifra de afaceri de 3.807.290 lei, pierdere de 851.647 lei și un număr de 16 angajați.

Pentru anul fiscal 2021, societatea a raportat cifră de afaceri de 2.640.161 lei, pierdere de 850.085 lei și un număr de 10 angajați. 
 
Compania Granex SRL nu a încheiat contracte de achiziții publice.

PRECIZĂRI:
        
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii