Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 06 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce modificări au fost făcute în Art Solid Residence SRL, din Constanța

ro

14 May, 2024 13:07 458 Marime text
Sursa foto: Pexels

Întruniți la data de 13 martie 2024 în Adunarea Generală a Asociaților, Valentin Sârbu și Daniel – Ștefan Opriță, asociați ai Art Solid Residence SRL, au hotărât de comun acord să modifice durata societății din nelimitată în nedeterminată.
 
Se mai arată că datele de identificare ale lui Valentin Sârbu au fost modificate.
 
De asemenea, s-a modificat durata mandatului administratorilor societății, Valentin Sârbu și Daniel – Ștefan Opriță, acestea urmând a fi de 50 de ani.
 
Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 2241 din data de 9 mai 2024.
 
Despre Art Solid Residence
 
Conform termene.ro, firma a fost fondată pe 3 februarie 2017, are sediul în Constanța, pe strada Amurgului nr. 35C și obiectul de activitate este „dezvoltare (promovare) imobiliară”.
 
Art Solid Residence SRL a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri egală cu 62.075 de lei, o pierdere egală cu 28.170 de lei și doi angajați.
 
Conform termene.ro, Daniel – Ștefan Oprița mai este în firmele: Adco Company SRL, Ritz Auto SRL, Vogue Appartments SRL, Flying Spur SRL, Marina Evo Residence SRL, Vogue Building SRL, Clastefy G.S.M. SRL (radiată), Rubin Construct International SRL (radiată), NBC Comercial SRL (radiată), Casa Auto Constanța SRL (radiată) și Team Bauen SRL (radiată). De partea cealaltă, Valentin Sârbu apare și în VSV Pro Automobile SRL, Marina Evo Residence SRL, Amira Evo Residence SRL și Dezautoserv SRL (radiată).
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Firme Constanța Belvedere-Lux Residences SRL, deținută de George Secărea, fuzionează cu Sunrise Luxury Residence SRL, a familiei Stoica-Secărea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii