Ce preparate trebuie să nu lipsească de pe masa de Paşte?
Ce preparate trebuie să nu lipsească de pe masa de Paşte?Paștele se sărbătorește pe întreg globul prin tot felul de preparate gustoase și unice. De la supe aromate, la deserturi cremoase, fiecare țară are specificul său.
Ce preparate trebuie să nu lipsească de pe masa de Paşte şi sunt benefice organismului? Este o întrebare esențială de care ar trebui să ținem cont.
Nutriționistul constănțean Mihaela Iftene ne reamintește că este bine să fim moderați în consumul preparatelor tradiționale
Printre alimentele ușor digerabile se numără peştele, curcanul, puiul.Preparatele tradiţionale de Paşte sunt recomandate atât timp cât sunt consumate în cantităţi moderate. Oul fiert este sănătos, dar nu mai mult de 2-4 ouă pe săptămână. Carnea de miel sau ied este sănătoasă, dar este limitată la pacienţii cu anumite afecţiuni (gută)., spune nutriționistul.
Peştele, curcanul, puiul sunt, de asemenea, foarte sănătoase şi uşor digerabile.
Nu trebuie să uităm de legume crude, sub formă de salată sau adăugate în ciorbă, care nu ar trebui să ne lipsească la fiecare masă. Astfel, lângă o friptură de miel, cea mai recomandată garnitură este o salată cu roşii, ceapă, ridichi, salată verde, care astfel ne umple de vitamine, minerale şi energie., mai spune Mihaela Iftene.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp