Ce putem mânca de Paşte fără să ne facem griji că se poate depune pe corp?
Ce putem mânca de Paşte fără să ne facem griji că se poate depune pe corp?Ce putem mânca de Paşte fără să ne facem griji că se poate depune pe corp? Este întrebarea pe care toți românii și-o adresează.
Nutriționistul constănțean Mihaela Iftene ne recomandă cât mai multe legume.
Un alt fel de mâncare sănătos sunt ciorbele și supele, potrivit recomandărilor nutriționistului.Legume cât mai multe! Ele aduc un aport crescut de fibre şi contribuie astfel la formarea bolului alimentar. Creează o senzaţie de saţietate, putând fi asociate cu carne fiartă, la cuptor sau la grătar. O astfel de combinaţie este sănătoasă, fără a risca să ne îngrăşăm., spune nutriționistul
Ciorbele sau supele sunt extrem de sănătoase, chiar dacă adăugăm lângă ele pâine. Pâinea nu este de evitat dacă consumăm o cantitate rezonabilă la fiecare masă (1-2 felii de pâine). , ami punctează nutriționistul Mihaela Iftene.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp