Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 05 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce s-a decis la ședința Adunării Generale a Acționarilor de la Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia

ro

05 Dec, 2020 00:00 1880 Marime text
  • Pe 3 decembrie, a avut loc ședința Adunării Generale Ordinare a Acționarilor societății Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia

În data de 3 decembrie 2020, a avut loc Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor societății Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia, convocată în mod legal, de la ora 11.30.

În urma ședinței, s-a aprobat cu un vot reprezentând 93,8878% din capitalul social, alegerea administratorilor provizorii/prelungirea mandatelor, a următoarelor persoane: Ionuț Constantinescu, Iulian Drăgoi și Valerica Maitan.

S-a aprobat cu același număr de voturi prelungirea duratei mandatelor provizorii, care va fi de 2 luni, începând cu data de 9 decembrie 2020. Cu același număr de voturi, s-a aprobat stabilirea indemnizației brute fixe lunare a administratorilor provizorii, care va fi cea stabilită din ședința din data de 28 septembrie 2018, respective 3.500 de lei.

A fost aprobată împuternicirea lui Constantin Alexie-Cotan, pentru semnarea contractelor de mandate/actului adițional la contractual de mandate cu administratorii provizorii ai Societății Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia.

A fost împuternicit directorul general al societății Șantierul Naval 2 Mai SA Mangalia în vederea efectuării procedurilor și formalităților prevăzute de lege în scopul înregistrării hotărârii AGOA la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii