Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:16 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun astrele despre dispariţia Luminiţei Magdalena Călin

ro

17 Dec, 2010 00:00 2228 Marime text

moni.jpgMonica Vasiliev a început să studieze astrologia în urmă cu mai bine de 10 ani, din curiozitate şi din dorinţa de a secunoaşte mai bine pe sine, dar şi pe cei din jur. "Deşi la prima vedere poate părea destul de simplu, am descoperit că, de fapt, astrologia este la fel de complexă ca şi personalitatea umană. Şi, probabil, lecţia cea mai importantă pe care am învăţat-o a fost că, deşi astrele îţi pot arăta calea pe care s-o urmezi, nu te forţează să o şi urmezi", spune Monica.

Luminiţa Magdalena Călin născută pe 7 noiembrie 1973, ora 13.30

Soarele în Scorpion, în casa a IX-a, Ascendent în Vărsător, Luna în Vărsător o combinaţie de semne fixe, care dă o personalitate caracterizată de puternice tensiuni interioare. Tensiunile sunt amplificate de cvadratura de doar trei grade dintre Soare şi Lună, dar şi de faptul că Luna se află în casa I, a eului, adică are o amprentă foarte puternică asupra personalităţii. Practic este vorba despre tensiuni între caracteristicile Scorpionului profund emoţional, subiectiv, misterios, încăpăţânat, cu voinţă foarte puternică şi Vărsătorului inteligent, dar detaşat emoţional, obiectiv, deschis spre experienţe şi oameni noi. În cazul în care persoana respectivă reuşeşte să armonizeze cele două impulsuri contradictorii, poate avea un caracter puternic, dar în acelaşi timp tolerant faţă de alţii, care să îşi fructifice cu succes talentele artistice sau capacităţile intelectuale. Pe de altă parte, dacă nu reuşeşte să ajungă la un compromis interior (destul de dificil, de altfel, în cazul unui aspect tensionat format de două semne fixe), persoana respectivă ar putea avea un caracter imprevizibil, dificil şi intolerant, care cere foarte multă atenţie de la ceilalţi şi ia decizii aparent iraţionale şi extreme.

În plus, personalitatea este marcată de două careuri în T, aspecte foarte tensionate, dintre care unul pe semne fixe şi unul pe semne cardinale. Configuraţiile de genul acesta pot destabiliza puternic personalitatea, care trebuie să facă faţă unor impulsuri puternice, dar contradictorii. Teoretic, acestea ar putea fi controlate dar, în condiţiile în care Saturn (planeta care guverneaza responsabilitatea, lucrurile care trebuie făcute, restricţiile) se află în Rac, acest control este redus şi perceput mai degrabă sub formă de frustrare.

Aspectul tensionat Soare-Lună/Ascendent a fost amplificat de faptul că în ziua dispariţiei (10 decembrie) Luna s-a aflat, din nou, în Vărsător. De asemenea, la momentul respectiv, pe casa I (a eului, a imaginii pe care o arătăm celorlalţi) se aflau în tranzit alte cinci planete Neptun, Chiron, Lilith, Jupiter şi Uranus. Asta s-ar putea traduce printr-o criză de identitate, o dorinţă de a se îndepărta de vechile tipare, de a face ceva nou şi radical. Tranzitul lui Neptun poate indica idei nerealiste, Uranus în conjuncţie cu Jupiter idei radicale, grandomanie, uneori dorinţă de schimbare doar de dragul schimbării. Tranzitul lui Lilith pe casa I poate însemna o criză de identitate feminină, poate arăta că persoana respectivă se simte respinsă de ceilalţi sau tendinţe răzbunătoare. În aceeaşi perioadă, au existat patru planete în tranzit pe casa a IX-a (expansiune, călătorii), precum şi Nodul Nord. Adică, persoana respectivă s-ar putea simţi îngrădită de situaţia actuală şi ar putea simţi că are nevoie de o aventură, de o schimbare profundă în destinul ei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii