Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun reprezentanții Termoficare despre lipsa energiei termice în anumite cartiere ale Constanței

ro

28 Oct, 2024 11:50 315 Marime text





În această perioadă se desfășoară ultimile lucrări de modernizare a magistralei M2 de transport a agentului termic primar,  la capătul căreia se află cartierul Analdachioi, zona Grăniceni și cartierul Tomis Nord, din municipiul Constanța.

Aceste lucrări au afectat parametrii de furnizare la apă caldă de consum și încălzire în aceste zile, anunță Termoficare Constanța.
În data de 29.10.2024 se vor executa lucrări de conectare a unui tronson de conducte magistrale noi, eliminând totodată provizoratul de pe strada Biruinței.

Ultimele lucrări care se execută în această toamnă pe magistrala M2, amplasate  pe străzile Dezrobirii, Costache Negruzzi, Eugen Tanța și Egretei se vor finaliza în următoarea perioadă, iar după aceea vă vom asigura necesarul de căldură și apă caldă de consum fără probleme în zonele afectate, conform sursei.

„Toate aceste lucrări au fost necesare întrucât gradul avansat de uzură al conductelor nu mai permitea transportul energiei termice primare. 
În celelalte zone ale municipiului Constanța nu sunt probleme în furnizarea energiei termice.
 

Pentru eventuale disfuncționalități vă stăm la dispoziție cu echipele noastre prin intermediul dispeceratului, în program non-stop, la următoarele numere de telefon: 0241 616 792 și 0341 461 000.
 
Citește și
Nu este avarie Mai multe zone din Constanța nu au apă caldă și căldură! Iată de ce
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii