Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:18 18 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune DRDP Constanța despre drumul DN3, dintre Cobadin și Murfatlar. Șoferii, nemulțumiți!

ro

12 Aug, 2024 11:47 955 Marime text
Într-o ediție anterioară, redactorii ZIUA de Constanța prezentaseră nemulțumirile unui cititor cu privire la situația de pe drumul DN3, dintre Cobadin și Murfatlar, județul Constanța. Acesta ne-a menționat că se pune griblură cu smoală, iar mașinile ce ajung în zonă au de suferit. Șoferii se aleg cu parbrize sparte, vopsea sărită. 
 
Ulterior, am solicitat la Direcția Regională de Drupuri și Poduri Constanța lămuriri legate de drumul care se află în reabilitare. Iată ce ne-au transmis reprezentanții DRDP Constanța:
 
„În această perioadă, pe drumul național DN3 sectorul de drum de la kilometrul 210+00- km 236+000 se efectuează lucrări de întreținere în baza contractului subsecvent de lucrări și a acordului cadru încheiat între CNAIR SA- DRDP Constanța și Asocierea SC Luconsa BM SRL & Roadmax Construct SRL Lucrările de întreținere periodică drumuri- Tratamente bituminoase executate la rece pentru o perioadă de patru ani- DRDP Constanța lot 1 SDN Constanța.
 
 Menționăm că lucrările sunt semnalizate corespunzător în conformitate cu managementul de trafic avizat de către IPJ Constanța, Serviciul Rutier”, a precizat DRDP Constanța pentru cotidianul ZIUA de Constanța. 
 

Luconsa BM SRL, în datele Registrului Comerțului

 
Înființată în anul 2004, Luconsa BM SRL are sediul în municipiul Galați, strada Dr. Constantin Levaditti. Capitalul social subscris de 950000 lei, integral vărsat, este compus din 95000 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 de lei. Asociați persoane fizice sunt: Bojian Liliana și Bojian Constantin, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Cei doi asociați sunt și administratorii societății care se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. În anul fiscal 2023, firma a raportat 11 salariați, o cifră de afaceri de 6,8 milioane lei și un profit de 204.825 lei.
 
Bojian Liliana apare și în compania Divial Construct SRL, căt și în Complex Inn Carpatin SRL, iar Bojian Constantin este asociat în Complex Inn Carpatin SRL.
 

Despre Roadmax Construct SRL

 
Roadmax Construct SRL a luat fiinţă în anul 2013, având sediul social în municipiul Constanţa, pe bulevardul Mamaia
 
Asociaţi în firmă sunt Radu Liviu Andrei, cu o cotă de participare şi beneficii de 50%, şi Adrian Balagiu, cu aceeaşi cotă. Administratorul firmei este Ghiulnar Osman, domiciliat în Constanţa. Activitatea principală a societăţii vizează lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor.
 
Adrian Balagiu este asociat și în Autoprima Serv SRL și Road Mix Technology SRL. Radu Liviu Andrei apare și în Lindar Construct SRL, ARL Tehnic Pro Consult SRL, Bituweb SRL, Evertoys Investors Syndicate SRL, Ecotree Investors S SRL, Ialoc Investors SRL, Kinderpedia Investors SA, Oncochain Investors SRL. Osman Ghiulnar este asociat și în Royal Office Cont SRL.



PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Constănțeanul supărat UPDATE. „Parbrize sparte și vopsea sărită“- Șoferii sunt nemulțumiți de situația DN 3, dintre Cobadin și Murfatlar (FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii