Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:19 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune Eugen Aglițoiu despre plecarea de la conducerea Spitalului Municipal Medgidia?

ro

08 Jul, 2022 21:13 1434 Marime text



Într-o postare pe contul său de pe o rețea de socilializare, Eugen Aglițoiu anunță că a activitatea sa de manager al Spitalului Medgidia s-a încheiat la sfârșitul lunii trecute.

„Săptămâna trecută am încheiat 5 ani și câteva luni de activitate în funcția de manager al Spitalului Megidia, ani de munca grea, dar minunată alături oameni extraordinari, pe care nu-i voi numi aici de teama să nu omit pe cineva.

Deși am debutat în tranșee, sunt tare, tare onorat că am fost într-o așa echipă. Nu sunteți perfecți, dar sunteți extraordinari și sunteți fantasticii mei din pandemie!

Mulțumesc lui Dumnezeu ca nu v-am pierdut pe vreunul dintre voi, că nu a ars nimic, nu a explodat ceva, nu știu cum aș fi dormit acum! Jur că am făcut tot ce am putut în interesul pacienților, al spitalului și al vostru. Să nu uitați niciodată că sunteți speciali și aveți foarte multe de oferit.

Zilele următoare voi face o retrospectivă cu toate realizările noastre. Oriunde mă va duce viața, rămâneți pe veci în sufletul meu!", le-a transmis Aglițoiu foștilor săi colegi.

De câteva zile,
Spitalul Municipal Medgidia are un nou manager. Este vorba despre fostul director al Spitalului CF, Dorel Oprea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii