Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:24 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce tendințe sunt în materie de scaune și mobilă din lemn masiv - Ardudana te inspiră

ro

02 Dec, 2021 13:00 1228 Marime text


Când vine vorba de mobilier, acesta nu numai că trebuie să fie calitativ, garantând o viață îndelungată, însă trebuie să aibă și un design atemporal. Ardudana se remarcă pe această piață, având în spate peste 60 de ani de experiență în realizarea proiectelor în industria Horeca și nu numai.

Mobilierul și decorațiunile interioare, alese corespunzător, creează un spațiu al armoniei, un loc ce te atrage zilnic să-l descoperi cu privirea, până la cel mai mic detaliu. Și ce poate fi mai detaliat, luxos și de o frumusețe unică, decât mobila lemn masiv? Ardudana ține pasul cu tendințele, cu stilurile preferate în amenajările interioare, așteptându-te cu 13 colecții deosebite și luxoase, lucrate manual, de sculptori înzestrați cu talent și iubire de mobilă frumoasă.

Ce noutăți sunt în domeniul design-ului interior

Fie că este vorba de un restaurant, lobby-ul unui hotel sau o locuință, mobila are nu numai rolul de a aduce confort, însă face parte și din decorul complet. În topul stilurilor preferate în acest an ce vor rămâne la modă și în 2022 sunt cel industrial, minimalist, modern. Se observă o preferință pentru scaune scoică și alte piese de mobilier din catifea sau stofă în culori și nuanțe ce fură privirea, ce duc cu gândul la Monaco, iar când spui Monaco, spui lux, eleganță, rafinament. Mobilier la rang de regalitate, un stil modern pe picioare cu accente metalice aurii sau argintii și butoni fixați.

Se observă preferințe pentru mobilier cu margini curbate, utilizarea sticlei, cum ar fi pendule supradimensionate sau pe pereți, utilizarea culorilor îndrăznețe și bineînțeles, înclinația spre mobilier lemn masiv, toate acestea creând spații confortabile, practice și cu design-uri ce nu se vor demoda. Alte tendințe includ crearea unui spațiu de relaxare, un loc de refugiu, ce include scaune confortabile, precum fotolii sau demifotolii. Perioada pandemiei ne-a forțat să învățăm să ne relaxăm, de aceea și această nevoie de a crea un spațiu dedicat acestei activități.

Popularitatea utilizării materialelor naturale sau organice a crescut destul de mult, motiv pentru care lemnul masiv nu va fi niciodată detronat, în special datorită calităților sale. Lemnul masiv nu numai că este durabil, dar oferă și căldură spațiului, un sentiment neegalat de confort, aducându-ne mai aproape de natură. Iar aceste alegeri în locuință aduc negreșit la un sentiment liniștitor și primitor atunci când ne petrecem timpul acasă.

De ce să alegi Ardudana

Fiecare piesă de mobilier de la Ardudana spune o poveste. Colecțiile sunt impresionante, până la cel mai mic detaliu, lucrate cu măiestrie. Mobila lemn masiv de aici poate fi comparată cu bijuteriile, fiecare colecție fiind impecabilă, elegantă, iar unicitatea este redată de finisajele realizate tot manual.

Este imposibil să nu găsești aici piesele ce se potrivesc stilului casei și personalității tale. Creează-ți spațiile preferate precum încăperile din revistele home & deco, cu mobilier de o calitate excepțională, în tendințe, de care și generațiile următoare se vor bucura.

Ardudana și-a lăsat amprenta în mii de hoteluri, cafenele, restaurante, săli de nunți și saloane, în numeroase colțuri ale lumii. Acest lucru dovedește încă o dată calitatea și rezistența. Vei crea în living, dormitor sau bucătărie câte o poveste a rafinamentului și bunului-gust, o poveste a nuanțelor, texturilor, esențelor de lemn și formelor. Toate acestea îmbinate crează piese de mobilier din lemn masiv la rang de operă de artă.

Contact:
office@ardudana.ro
comercial@ardudana.ro
achizitii@ardudana.ro
financiar@ardudana.ro





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii