Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CELCO SA modernizează fabrica de BCA din Constanța, cu resurse proprii și ajutor de la stat

ro

08 Aug, 2024 10:04 584 Marime text
Celco SA. Sursa foto - google.maps.JPG
  • Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor SC Celco SA  se va desfășura în data de 03.09.2024.
  • Acționari majoritari ai CELCO SA  sunt: Ion Dușu și Nicolae Dușu, cu câte 41,7435% din capitalul social fiecare, Complex Condor SA (deținută de Ion Dușu, Nicolae Dușu), cu 13,443% din capitalul social, Listă de acționari persoane fizice, administrată de Nicolae Dușu și, respectiv, Listă de acționari persoane fizice, cu 3,07% din capitalul social.
 
 
Consiliul de Administraţie al SC CELCO SA convoacă Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor la sediul societăţii din Constanţa, Strada Industrială nr. 5, în data de 03.09.2024, ora 09.00, pentru toţi acţionarii înscrişi în Registrul Acţionarilor, până la sfârşitul zilei de 19.08.2024 - data de referinţă.
 
Pe ordinea de zi au fost incluse următoarele puncte:
 
1. Aprobarea Proiectului privind modernizarea Fabricii de BCA, care se va finanţa din surse proprii şi ajutor de stat, care se va solicita în baza schemei de ajutor de stat aprobată prin H.G. nr. 300/2024 pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat, având ca obiectiv dezvoltarea regională prin stimularea realizării de investiţii.
 
2.Diverse.
 
În situaţia în care la data şi ora de mai sus nu va fi întrunit cvorumul legal şi statutar, şedinţa se reconvoacă în data de 04.09.2024, la aceeaşi oră, în acelaşi loc şi cu aceeaşi ordine de zi.
 
Convocarea a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 3717 din data de 02 august 2024.
 
 
Despre Celco SA
 
 
Potrivit termene.ro, Celco SA a fost înființată în 1992, are sediul social în Constanța, pe Șoseaua Industrială și se ocupă de fabricarea produselor din beton pentru construcții. Compania are mai multe puncte de lucru în județul Constanța.
 
Acționari majoritari sunt Ion Dușu și Nicolae Dușu, cu câte  41,7435% din capitalul social fiecare, Complex Condor SA (deținută de Ion Dușu, Nicolae Dușu), cu 13,443%din capitalul social, Listă de acționari persoane fizice, administrată de Nicolae Dușu și, respectiv, Listă de acționari persoane fizice, cu 3,07% din capitalul social.
 
Administratorii Celco SA sunt Dumitru Carapiti, Ion Dușu și Nicolae Dușu.
 
Numele lui Ion Dușu mai apare în Logistic Park SA, Grupul DD SA, Complex Condor SA, Sulina Estival 2002 SA, DGN-Romag SRL, AS 94 SRL și Socep SA.
 
Nicolae Dușu este asociat în Logistic Park SA, Grupul DD SA, Complex Condor SA, Sulina Estival 2002 SA, Euxin SA, DDN Global SRL și Socep SA. Dumiru Carapiti este administrator și la Grupul DD SA, în acționariatul căruia se regăsește și Complex Condor SA. Celco SA figurează în acționariatul Prefab SA.
 
În 2023, Celco SA a declarat 260 de angajați, un profit peste 56,5 milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 210,58 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Firme Constanța. Obiectul de activitate al Celco SA a fost completat cu două activități din domeniul energiei electrice


Firme Constanța.Celco SA, profit de peste 11 milioane de euro în 2023! Cum se repartizează banii
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii