Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:11 12 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul de Scafandri Constanța scoate din conturi 5,6 milioane de euro pentru dotarea poligonului de pregătire a scafandrilor (DOCUMENT)

ro

09 Oct, 2024 10:09 251 Marime text
Centrul de Scafandri Constanța. Sursa foto: ZIUA de Constanța

Unitatea Militară 02145 Constanța – Centrul de Scafandri alocă suma de 27.969.470,59 lei, echivalent cu 5,6 milioane de euro, pentru a cumpăra o platformă plutitoare.
 
Centrul de Scafandri organizează licitația în data de 11 noiembrie 2024, ora 15:00.
 
Potrivit descrierii succinte din anunțul de participare la licitație, platforma plutitoare pentru scafandri reprezintă componenta principală pentru proiectul de cercetare-dezvoltare „Dezvoltarea unui poligon complex pentru formarea, pregătirea și antrenarea scafandrilor profesioniști”. Pregătirea continuă a scafandrilor profesioniști, la standarde internaționale, crearea reflexelor și automatismelor necesare în desfășurarea activităților subacvatice pe care aceștia le desfășoară în Centrul 39 Scafandri, impune dezvoltarea unui poligon subacvatic complex.
Platforma plutitoare multirol este destinată formării, pregătirii și antrenării scafandrilor militari și civili. Platforma plutitoare va fi tractată, la nevoie, în alte raioane de intervenție, cu toate dotările specifice și cu echipa completă de scafandri, adaptându-se nevoilor misiunilor. Platforma plutitoare amplasată la suprafața poligonului subacvatic asigură suportul logistic pentru toate cele trei module subacvatice principale.
 
Contractul va fi atribuit câștigătorului care prezintă oferta cu cel mai bun raport calitate-preț.
 
Durata contractului este de 18 luni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Cumpărări directe Constanța Ecocranes România furnizează macara pivotantă mobilă pentru Centrul de Scafandri (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii