Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 04 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul Infotrafic Iată cum se circulă în Dobrogea la această oră

ro

04 Jul, 2024 08:12 212 Marime text


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.
 
Pe autostrada A2 București-Constanța, pe tronsonul kilometric 150 - 212, între localitățile Cernavodă și Constanța, județul Constanța, traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață, care reduce vizibilitatea sub 200 de metri.
 
De asemenea, ceața reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, pe alocuri sub 50 de metri, pe mai multe drumuri din județele Constanța și Tulcea.
 
Pe celelalte artere rutiere principale, respectiv autostrada A1 București-Pitești, A3 București-Brașov, DN1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă pe un carosabil uscat, cuvizibilitate bună și valori de trafic normale.
 
Este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, începând din localitatea Ciorogârla, județul Ilfov.
 

„Pentru evitarea accidentelor rutiere, recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile detrafic și drum, asigurându-se bine înainte de fiecare manevră efectuată, să folosească sistemele de iluminare și dezaburire, inclusiv luminile de ceață în zonele unde este prezent acest fenomen, să semnalizeze orice intenție deschimbare a direcției, să păstreze în mers o distanță regulamentară întrea utovehicule și să evite orice manevră riscantă, adoptând o conduită responsabilă pe tot parcursul traseului!”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Accident rutier grav în județul Suceava. Trei adulți și doi minori au decedat (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii