Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 28 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul Medical Comunitar Integrat Neptun, din municipiul Tulcea a obținut finanțare pentru construcție (FOTO)

ro

28 May, 2024 19:18 605 Marime text
Sursa foto: Facebook/ Primăria  Municipiului Tulcea



 
  • Centrul Medical Comunitar Integrat Neptun, din municipiul Tulcea a obținut finanțare europeană, în cadrul Componentei 12 – Sănătate – 𝗗𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗶𝗻𝗳𝗿𝗮𝘀𝘁𝗿𝘂𝗰𝘁𝘂𝗿𝗶𝗶 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗰𝗮𝗹𝗲 prespitalicești, în valoare de 2.475.762.56 Lei (500.000 Euro), în urma cererii de finanțare depuse de Primăria Municipiului Tulcea.
 
 

,,Astăzi suntem gata cu proiectarea, care va transforma zona Punctului termic dezafectat – Aleea Mugurel – Eternității – Miron Costin, într-un spațiu medical modern, care va fi pus la dispoziția tuturor locuitorilor”, anunță Primăria Tulcea, într-o postare pe Facebook.

 
Licitația pentru execuția lucrărilor va avea loc în acest an, iar data limită de realizare este 01.05.2025.
 
Centrul integrat va furniza servicii medicale primare și de specialitate, servicii de asistență socială și servicii educaționale persoanelor aflate în dificultate, persoanelor vulnerabile și va contribui la degrevarea aglomerării Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Tulcea, potrivit sursei.
 
Un alt Centru Medical a cărui finanțare a fost obținută prin Direcția de Asistență și Protecție Socială Tulcea a Municipiului Tulcea se va construi pentru zonele Dallas-Vărărie Bălta din Tulcea și un punct medical de lucru în Tudor Vladimirescu.
 




Grupurile de Acțiune Locală „ Viitor pentru Tulcea” și „Restart Neptun” au obținut fonduri de 11.200.000 euro.  Mulțumesc tuturor colegilor și partenerilor, care și-au dat aportul pentru obținerea finanțării acestor obiective deosebit de importante pentru dezvoltarea serviciilor de sănătate ale orașul nostru.” , transmite Ștefan Ilie, primarul Municipiului Tulcea.

 
Citește și
 
 Primăria TulceaÎncepe Târgul Meseriilor la Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii