Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:24 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Centrul Meteorologic Regional Dobrogea va fi reabilitat. Administrația Națională de Meteorologie RA va scoate din conturi peste 2,4 milioane de lei (DOCUMENT)

ro

13 May, 2024 17:00 551 Marime text
  • Contractul de rebilitare a Centrului Meteorologic Regional Dobrogea este scos la licitație de Administrația Națională de Meteorologie RA.
  • Contractul ce urmează a fi atribuit are o valoare totală estimată de 2.423.673,29 lei.
  • Ofertele pot fi depuse până pe data de 27.05.2024, ora 15:00.
 
Administrația Națională de Meteorologie RA intenționează să reabiliteze Centrul Meteorologic Regional Dobrogea. În acest sens, va fi organizată o procedură publică pentru atribuirea contractului „Lucrări de arhitectură interioară și exterioară și instalații electrice, sanitare și termice la Centrul Meteorologic Regional Dobrogea“
 
Contractul ce urmează a fi atribuit are ca obiect achiziționarea de lucrari de arhitectură interioară și exterioară și instalații electrice, sanitare și termice la clădirea existentă, în valoare totală estimată de 2.423.673,29 lei.
 
Ofertele sau cererile de participare vor fi despuse până pe data de 27.05.2024, ora 15:00, urmând să fie deschise în aceeași zi și la aceeazi oră în SEAP. Oferta trebuie să fie valabilă până la 27.08.2024.
 
În cadrul contractului vor fi executate următoarele lucrări: lucrări exterioare, lucrări interioare, lucrări de modernizare instalații  termice, electrice, sanitare. De asemenea, se vor demonta camerele de supraveghere video existente de către constructor înainte să se intervină la fațada clădirii prin toate operațiunile necesare pentru menținerea operațională și în stare de funcționare a sistemelor de supraveghere video și a celor de panică și se vor remonta pe aceeași poziții după finalizare reabilitării fațadei.
 
Nu în ultimul rând, se va reface împrejmuirea pe latura sud: se va demonta gardul existent de către constructor și se va reface pe latura de sud.
 
 
Condiții pentru ofertanți
 
 
Media cifrei de afaceri anuale globale (la nivelul Ofertantului) din ultimii 3 ani ( 2021, 2022,2023 ) trebuie să fie de minim 2.423.673,29 lei. Nivelul cifrei de afaceri medie anuală a fost solicitat la nivelul valorii estimate a contractului, în vederea atestării unei capabilități financiare solide. Cifra de afaceri reprezintă indicatorul de bază al exercițiului financiar al unui operator economic, ce oferă o imagine fidelă, clară și completă a patrimoniului, a situației financiare și a rezultatelor obținute. Acoperind prin conținutul său totalitatea aspectelor legate de activitatea unui operator economic, într-o perioadă dată, cifra de afaceri constituie un instrument de sinteză și analiză ce oferă posibilitatea autorității contractante de a avea o imagine obiectivă asupra activității economice a operatorului participant la procedura de achiziție.
 
De asemenea, ofertantul trebuie să facă dovada că a finalizat în ultimii 3 ani execuția de lucrări similare în cadrul unui contract de lucrări de aceeași natură cu cel din prezenta procedură, respectiv un contract care a insclus execuția de lucrări de reparații interioare și exterioare, sanitare, termice, și electrice.

Nivelul valoric minim impus pentru experiența similară este de 2.423.673,29 lei fără TVA la nivelul unui (1) contract de tip execuție lucrări.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul publicat pe e-licitatie.ro// pe SEAP
 
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Citește și:

 
 
Cumpărări directe Constanța: O firmă din Tulcea va furniza mobilier unităților școlare din comuna Saraiu (DOCUMENT)

Cumpărări directe: Direcția Sanitară Veterinară din Constanța, păzită de Kokkai Comimpex SRL! Valoarea contractului, peste 20 mii euro

Cumpărări Directe Constanța: Cine va preda dansuri populare ansamblului Luminițe Dobrogene din comuna Lumina (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii