Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 30 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CERONAV a cumpărat de la Primăria Constanța un teren, situat pe Aleea Universității

ro

30 Aug, 2024 16:32 157 Marime text
Teren CERONAV. Sursa foto - google.maps
  • Municipiul Constanța a organizat o licitație publică în data de 02.08.2024, ora 10:00 pentru vânzare unui teren, situat în municipiul Constanța, Aleea Universității nr.48C.

Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV a câștigat licitația organizată de Primăria Constanța, care a scos la vânzare un teren situate pe Aleea Universității.

Terenul în suprafață de 692 mp este  situat în municipiul Constanța, Aleea Universității nr.48C (Baza Nautică Ceronav), identificat cu cadastral 259433, proprietatea privată a municipiului Constanța.

Anunțul de vânzare a fost publicat în Monitorul Oficial cu numărul 162 din data de 29 august 2024.


Despre CERONAV
 
 
Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV datează din 1976. CERONAV s-a înfiintat conform Ordinelor Ministerului Transporturilor și Telecomunicațiilor nr. 1058 si 1096 sub denumirea de Centrul de Perfecționare al Lucrătorilor din Marină Civilă (CPLMC), cu scopul de a răspunde cerințelor de pregătire și perfecționare ale personalului din domeniul navigației maritime.
 
În anul 1983, conform Ordinului nr. 491, își schimbă denumirea în Centrul de Instruire și Perfecționare a Lucrătorilor din Marina Civilă (CIPLMC) preluând în subordine Filiala de Formare și Perfecționare a Personalului Navigant Fluvial din Galați.
 
În anul 1990, încorporează și Centrul de Calificare a Personalului din Marina Civilă, devenind, în 1992, Centrul de Perfecționare a Personalului din Marina Civilă și Calificare Personal Exploatare Portuară (CPPMC).
 
În anul 2003, conform OG 33/2003 și HG 449/2003, CPPMC fuzionează cu Centrul de Perfecționare a Personalului din Navigația Fluvială din Galați (CPPNF) devenind Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale – CERONAV, denumire pe care o poartă și în prezent.
 

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Primăria Municipiului Constanța vinde la licitație un teren de pe Aleea Universității
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii