Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:36 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Călători anunță reduceri! Vezi dacă ești interesat

ro

04 Jul, 2024 10:07 444 Marime text







Pentru mulți oameni, vara este strâns legată de sentimentul de libertate. Libertatea de a explora un oraș nou, libertatea timpului petrecut în natură, libertatea de a călători cu prietenii vechi, dar și cu oameni noi pe care îi poți cunoaște pe parcurs.
 
O reducerea se acordă categoriilor de călători Adult, Senior, Tânăr și Copil, atât la clasa 1 cât și la clasa a 2-a, potrivit CFR Călători .

Reducerea pentru Interrail Global Pass se aplică:
  • cu valabilitate flexi: 4, 5, 7 zile din 1 lună, 10, 15 zile din 2 luni
  • cu valabilitate continua: 15, 22 zile continuu, 1, 2 si 3 luni continuuReducerea pentru One County Pass se aplică:
  • pentru următoarele țări: Marea Birtanie, Spania, Austria, Franța, Italia, Benelux (Belgia, Olanda și Luxemburg), Irlanda (Republica Irlanda și Irlanda de Nord), Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Portugalia, România, Bulgaria, Croația, Macedonia, Letonia, Lituania, Polonia, Serbia, Slovacia, Slovenia și Turcia cu valabilitate flexi: 3, 4, 5, 6, 8 zile din 1 lună pentru călătorii operate de compania maritimă ATTICA GROUP între Italia și Grecia precum și între unele insule din Grecia cu valabilitate flexi: 4, 6 zile din 1 lună.Mai multe informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional / Oferte / Interrail și pe http://www.interrail.eu/.

Ofertele Interrail Global Pass și One County Pass sunt vândute la casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional. Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale accesați https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro.
 
Citește și
 
Strabag a dat peste cap licitația CFR SA Achiziția pentru reparaţii și întreţinere a infrastructurii feroviare publice din Portului Constanţa a fost contestată la CNSC
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii