Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:18 09 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE CFR Circulația feroviară oprită din cauza incendiului de vegetație între Fundulea și Sărulești

ro

09 Sep, 2024 16:38 201 Marime text

Sursa foto: Facebook




UPDATE: Potrivit CFR, începând cu ora 16:32, traficul feroviar a fost reluat în condiții de siguranță și pe firul I, Fundulea - Sărulești (Magistrala 800).
 
  • Compania Națională de Căi Ferate informează că, între stațiile Fundulea și Sărulești (Magistrala 800), traficul feroviar a fost oprit temporar, în intervalul 15:00 - 15:38, pe ambele fire de circulație, din cauza unui incendiu de vegetaţie.
 
Echipajele ISU s-au deplasat la fața locului pentru intervenția de lichidare a incendiului, iar la ora 15:38, traficul feroviar a fost reluat pe firul II de circulație, potrivit CFR.
 
A fost afectată circulația a trei trenuri de călători (IR 1587, IR 1584 și R 10184), care au staționat în gările de pe traseu, până la finalizarea intervențiilor ISU.
 
„Este necesară intervenția drezinei pantograf pentru verificarea liniei de contact pe firul I, Fundulea -Sărulești, în zona afectata de incendiu.
 
Transmitem scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF București a depus toate eforturile necesare pentru reînscrierea operativă a trenurilor în circulaţie, după finalizarea intervenţiilor ISU”, transmite CFR.
 
 
Citește și
Incendiu de vegetație pe autostrada A2. Traficul restricționat pe sensul Constanța-București 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii