Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 08 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Vagon din compunerea unui tren de marfă deraiat în stația Valu lui Traian, județul Constanța

ro

08 Sep, 2024 10:13 210 Marime text

 
  • Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA informează că, azi, 08.09.2024, de la ora 02:22, circulația feroviară a fost redeschisă pe firul I Valu lui Traian - Palas, astfel încât traficul feroviar se desfășoară în condiții normale pe ambele fire de circulație.
 
Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA informează că, azi, 08.09.2024, de la ora 02:22, circulația feroviară a fost redeschisă pe firul I Valu lui Traian - Palas, astfel încât traficul feroviar se desfășoară în condiții normale pe ambele fire de circulație, transmite un comunicat din partea CFR SA.
 
Reamintim că, în data de 7 septembrie, în jurul orei 15:30, pe firul I București - Constanța, la ieșirea peste macaze din stația Valu lui Traian, al 22-lea vagon din compunerea unui tren de marfă a deraiat, iar traficul feroviar în zona accidentului s-a desfășurat pe firul II de circulație.
 
Trenul avea în compunere 38 de vagoane încărcate cu cereale, circula pe relația Vadu Lat - Constanța Feryboat și aparține operatorului de transport feroviar privat Constantin Grup.
 
Accidentul feroviar va fi investigat de către o comisie AGIFER, care va stabili cauzele deraierii, a încheiat sursa citată.



Citește și:
Constanța: De luni, 9 septembrie, devin operaționale cursele pentru transportul elevilor din ciclul primar
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii