Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chief Keef nu va participa la festivalul Beach Please de la Costinești. Anunțul organizatorilor

ro

10 Jul, 2024 22:17 616 Marime text
Foto: Facebook/Beach PleaseUnul dintre artiștii internaționali așteptați să urce pe scenele de la Festivalul Beach Please de la Costinești a anunțat că nu va mai participa la evenimentul de la malulmării. 

Din păcate, tocmai am aflat că, în ciuda tuturor contractelor semnate și asigurărilor primite, Chief Keef nu a reușit să îndeplinească formalitățile necesare pentru a părăsi Statele Unite și, prin urmare, nu va putea ajunge la BEACH, PLEASE! anul acesta.

Nu suntem singurii în această situație, deoarece, tot astăzi, Chief Keef și managementul său au anulat și festivalul Clout din Polonia. Săptămâna trecută, au anulat aparițiile la Rolling Loud și Splash Festival, din același motiv: imposibilitatea de a părăsi SUA.

Suntem profund întristați și dezamăgiți. Totuși, în calitate de organizatori, nu am fi putut face nimic mai mult pentru a preveni acest lucru. Am ales să vă informăm acum, imediat cum am fost informați. Menționăm, de asemenea, că săptămâna trecută, după ce a anulat cele două festivaluri din Europa, echipa sa de management ne-a reasigurat că problemele sale cu pașaportul vor fi rezolvate și show-ul de la BEACH, PLEASE! rămâne în picioare.

Toți ceilalți artiști din line-up-ul nostru sunt confirmați, au biletele de avion rezervate și vor participa la festivalul nostru”, au transmis organizatorii ”Beach, Please!”, pe pagina de Facebook.

Citește și: 

Atenție, șoferi! Trafic aglomerat în apropierea localității Costinești (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii