Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:18 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiru avertizeaza Primaria Locatarii de pe strada Traian ar trebui evacuati (galerie foto)

ro

02 Aug, 2010 00:49 2211 Marime text
cap_4.jpgGigi Chiru trage un semnal de alarmă municipalităţii în privinţa iminenţei surpării străzii Traian

Prăbuşirea străzii Traian este un pericol pentru locuitorii din zonă, aceştia trebuind să se aştepte chiar la evacuarea din propriile locuinţe.

_MG_7529.jpgSituaţia surpării terenului de pe strada Traian este foarte gravă, deoarece s-a mai prăbuşit o bucată din mal. Fenomenul de eroziune este foarte accelerat, fapt pentru care viaţa cetăţenilor din zonă este pusă în pericol. Inspectorul-şef al Inspectoratului Teritorial în Construcţii (ITC), Gigi Chiru, a avertizat autorităţile locale în legătură cu pericolele care ar putea surveni surpării accelerate a străzii. „Recomand primăriei să ia în calcul posibilitatea mutării locatarilor din blocurile limitrofe străzii Traian, aceasta fiind o măsură de prudenţă. Având în vedere faptul că şi fără căderi de precipitaţii s-a mărit craterul, nu vreau să-mi imaginez ce se va întâmpla când vor începe ploile", a declarat Gigi Chiru. Inspectorul-şef a specificat şi când ar trebui ca primăria să ia măsuri. „Este vorba despre 140 de familii care trebuie evacuate de acolo chiar începând de astăzi, deoarece va mai dura până când se va găsi soluţia tehnică şi se va acorda un buget pentru lucrarea de consolidare a străzii", a mai adăugat Gigi Chiru, care a asigurat cetăţenii că are în vizor şi rezolvarea altor probleme. „Prin intervenţia mea şi a ITC s-a reuşit reabilitarea falezei din Eforie, chiar dacă lumea punea pariu că până la sfârşitul anului nu se va face nimic. Îmi doresc să reuşesc să rezolv cât mai repede şi problema străzii Traian şi a Podului IPMC, pentru folosul cetăţenilor", a conchis Gigi Chiru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • ROMANA 02 Aug, 2010 14:52 EU SI COPILUL MEU SANTEM VICTIMELE ACESTUI SISTEM TICALOSIT SI MAFIOT AL CLANULUI MAZARE !!!!DEGEABA TE LAUDA UNCHII MEI,FAMILIA POROJAN,CACI TU NE-AI DISTRUS VIETILE !!!!
  • gigel 02 Aug, 2010 07:51 a muta 147 de familii din locatia permanenta, cand vinovatii catastrofei sunt cunoscuti si tot la mana lor exista solutia de reabilitare mi se pare inca o iresponsabilitate fata de acesti locuitori ai urbei,victime a dorintei de tunuri imobiliare a edilului mazare si a incredintarii de proiecte grandioase unor firme nesigure si cu constructori nepriceputi si iresponsabili !