Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:19 02 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci sticle Coca-Cola returnate pe plaja White Beach din Mamaia înseamnă o donație pentru învățământul din mediul rural

ro

02 Sep, 2024 09:55 252 Marime text
  • Orice persoană, fie că este turist venit pe litoral sau riveran, care returnează cel puțin cinci ambalaje Coca-Cola cu sigla SGR, pe plajele White Beach din Mamaia la punctele special amenajate, are șansa să câștige premii Coca-Cola la Roata Norocului.
  • Garanția ambalajelor colectate va fi donată de White Beach către Bookland România, organizație neguvernamentală care sprijină activ îmbunătățirea condițiilor de învățământ din mediul rural.
 
Între 19 august și 19 septembrie 2024, poți face ceva diferit, care să conteze pentru planetă. Sistemul Coca-Cola, în parteneriat cu RetuRO și Asociația Green Academy organizează o nouă inițiativă pe plajele White Beach din Mamaia, în care reciclarea este cuvântul cheie.
 
Orice persoană, fie că este turist venit pe litoral sau riveran, care returnează cel puțin cinci ambalaje Coca-Cola cu sigla SGR, pe plajele White Beach din Mamaia la punctele special amenajate, are șansa să câștige premii Coca-Cola la Roata Norocului. Fiecare ambalaj returnat se transformă într-o faptă bună.
 
Garanția ambalajelor colectate va fi donată de White Beach către Bookland România, organizație neguvernamentală care sprijină activ îmbunătățirea condițiilor de învățământ din mediul rural.
 
Inițiativa Coca-Cola HBC și Coca-Cola România, în parteneriat cu RetuRO și Green Academy dorește să accentueze tuturor persoanelor necesitatea adoptării unui comportament responsabil pentru a proteja marea și plaja. Prin colectarea și returnarea ambalajelor cu simbol SGR se poate adopta o atitudine responsabilă față de mediul înconjurător și se poate crea un obicei sănătos pentru cei apropiați și pentru un viitor sustenabil.
 
Între 2020 ș 2023 Bookland România a reușit să renoveze și să doteze 80 de școli și grădinițe în satele din România, iar acum pregătește un proiect major – primul campus preuniversitar profesional în sistem dual din mediul rural, ce va fi inaugurat în anul 2025.
 
Sistemul de Garanție Returnare (SGR) este o inițiativă a asociațiilor reprezentative ale producătorilor de băuturi și ale marilor comercianți, în parteneriat cu Ministerul Mediului. Coca‑Cola sprijină Sistemul de Garanție Returnare din Româniași te invită să intri în ”Hora Reciclării”.

Citește și

Reciclează pe plajele White Beach și susține educația copiilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii