Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci supermarket-uri Carrefour şi-au deschis porţile la Constanţa (galerie foto)

ro

30 Nov, 2012 03:06 3514 Marime text
carrefour.jpgJoi, Carrefour a deschis cinci supermarket-uri noi la Constanţa. Acestea sunt situate pe amplasamentul fostelor magazine Aliment Murfatlar din zonele Antoniadis, Piaţa CET, Cireşica, Tic Tac şi bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. Inaugurarea magazinelor a fost marcată printr-o ceremonie la care au participat reprezentaţi de marcă ai firmei.

Programul magazinelor se desfăşoară, de luni până sâmbătă, între orele 08.00 şi 22.00, iar duminică, între orele 08.00 şi 20.00. Fiecare supermarket este deservit de o echipă, formată din 30 de angajaţi, care răspund cu promptitudine oricărei solicitări venite de la clienţilor.

Încă de la primele ore, magazinele au fost vizitate de sute de clienţi. Cele aproximativ 4.500 de produse, prezente la raft, sunt menite să satisfacă nevoile curente ale consumatorilor constănţeni. Astfel, clienţii Carrefour pot găsi în noile magazine produse lactate, mezeluri, carne, produse congelate, semipreparate, produse de panificaţie, legume, fructe, produse de igienă şi de întreţinere a casei sau produse dietetice.

Noile supermarket-uri asigură multiple modalităţi de plată, rapiditate de servire a clienţilor, precum şi prospeţimea produselor, garantată de un sistem de control sanitar-veterinar şi calitativ. „Obiectivul nostru este să devenim un actor economic important în România. Majoritatea produselor noastre sunt provenite de la producătorii locali, iar acesta nu este un lucru uşor de realizat aici. Nu avem asigurate volume constante de produse, iar calitatea acestora nu este asigurată de nicio normă. În ciuda acestor impedimente, noi ne dorim să fim cât mai aproape de clienţii noştri şi să le oferim calitate", a declarat Francois Melchior de Polignac, Directorul General al Carrefour România.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii