Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:20 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine este oare? Candidat-surpriză la Preşedinţia României. A făcut marele anunţ cu puţin timp în urmă

ro

31 May, 2019 00:17 2328 Marime text
Primarul oraşului Voluntari Florentin Pandele şi-a anunţat joi, la România TV, intenţia de a candida la Preşedinţie. Soţul Gabrielei Firea a făcut anunţul la emisunea "Punctul culminant" a lui Victor Ciutacu. Primarul oraşului Voluntari a precizat că va candida ca independent.
 
"Astăzi m-am hotărât, e Brâul Maicii Domnului în Voluntari, să îmi anunț candidatura la prezidențiale, ca independent. Sunt primar de 19 ani. Știu ce vor spune. Candidez din partea mea, ca tată al copiilor mei, să trăiască într-o țară liberă, nu în una în care este instaurată teroarea. Îmi doresc ca peste dumneata să nu intre un individ, în casă, care spune că este vectorul de imagine al democrației în România", a spus Florentin Pandele la România TV.
 
„Am vorbit cu Gabi (n.r. - Gabriela Firea, soţia) şi i-am spus că voi candida la alegerile prezidenţiale. M-a întrebat dacă sunt sigur că asta vreau şi i-a spus că da. Vreau să candidez”, a mai adăugat Florentin Pandele.
 
Florentin Pandele a mai spus că a decis să candideze pentru că nu mai are încredere în instituțiile statului, motiv pentru care trebuie făcut ceva pentru a schimba situația în care se află România.
 
Gabriela Firea redevine vicepreşedinte al PSD şi preşedinte al organizaţiei de Bucureşti
 
"Gabi nu şi-a dorit şi nici nu-şi doreşte să candideze. M-a determinat starea în care se află familia mea. E inadmisibil să nu am siguranţă, să nu avem siguranţă", a mai declarat Florentin Pandele.
 
Primarul oraşului Voluntari nu a vrut să dezvăluie cât de gravă este starea de sănătate a Gabrielei Firea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii