Cine s-a retras din firma care deține Q’S Inn, cine a preluat pachetul de acțiuni
Cine s-a retras din firma care deține Q’S Inn, cine a preluat pachetul de acțiuni
13 Aug, 2022 00:00
ZIUA de Constanta
4115
Marime text
- În urma retragerii Masstudio, acțiunile Cuisine Chef sunt acum împărțite astfel: Andrei Liviu Alexandru – 95%, Stelian Constantin Babu – 4%, iar Constantin Adrian Chiriac – 1%.
- Constantin Adrian Chiriac a fost revocat din funcția de administrator, în locul său fiind numit Andrei Liviu Alexandru, pentru un mandat de trei ani, cu puteri depline.
Potrivit ultimelor informații publicate în Monitorul Oficial al României din 5 august 2022, Masstudio și-a cesionat cei 25% din Cuisine Chef către asociatul majoritar al companiei, Andrei Liviu Alexandru, care deținea oricum 70%.
În urma retragerii Masstudio, acțiunile Cuisine Chef sunt acum împărțite astfel: Andrei Liviu Alexandru – 95%, Stelian Constantin Babu – 4%, iar Constantin Adrian Chiriac – 1%.
Totodată, Constantin Adrian Chiriac a fost revocat din funcția de administrator, în locul său fiind numit Andrei Liviu Alexandru, pentru un mandat de trei ani, cu puteri depline.
Despre Cuisine Chef
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 12 august 2022, compania Cuisine Chef a fost înființată în 2014 și are sediul social în Constanța, pe strada Nicolae Iorga, nr. 32-34, obiectul de activitate fiind „restaurante“.
Andrei Liviu Alexandru, asociatul majoritar, care deține 95% după retragerea Masstudio, figurează, de asemenea, în QSInn Panuozzo SRL, în Concept Mode Factory SRL și în Pagaia Mamaia SRL (în faliment).
Stelian Constantin Babu este partener cu Andrei Liviu Alexandru și în QSInn Panuozzo SRL, în Concept Mode Factory SRL și în Pagaia Mamaia SRL (în faliment), numele său figurând în plus și în Dana Mihalis SRL (radiată) și Galeria Victoriei Arezino SRL.
Constantin Adrian Chiriac, fostul administrator al Cuisine Chef, în prezent doar asociat, figurează doar în această companie.
În ce privește cifrele Cuisine Chef, acestea arată că, în anul 2021, firma a avut 39 de angajați, profitul a depășit 750.000 de lei (față de circa 637.000 în 2020), iar cifra de afaceri raportată a fost de circa 5,9 milioane de lei, în creștere și ea față de 2020.
Compania are un punct de lucru în Constanța, pe bulevardul Ferdinand, nr. 7, unde funcționează localul Q’S Inn.
Firma nu are contracte de achiziții publice încheiate.
Fostul asociat Masstudio
La rândul său, fostul asociat Masstudio a semnat recent cu Primăria Constanța contractul privind „creşterea eficienţei energetice a clădirilor rezidenţiale din Municipiul Constanţa“, în valoare totală de 115.000 de lei fără TVA.
De-a lungul timpului, Masstudio a elaborat mai multe PUZ-uri și PUD-uri la nivelul municipiului Constanța.
Firma a fost înființată în 2017 și are sediul social în Constanța, pe strada Theodor Burada nr. 38A, primul asociat unic și administrator al societății fiind Hurjui Marius-Constantin. Compania se ocupă cu activități de arhitectură.
În prezent, firma este controlată de Anca Patricia Stebingăr, cu 95% din cotă de participare și Radu Lorin Florea, cu 5%, prima fiind, totodată, administratorul firmei.
Cifrele raportate pentru anul 2021 arată că firma a avut 14 angajați, profitul a depășit 160.000 de lei, fiind în creștere față de anul trecut, iar cifra de afaceri a depășit 2,2 milioane de lei, fiind, însă, în scădere față de cele peste 2,4 milioane de lei raportate în 2020.
Radu Lorin Florea deține 5% din Masstudio, iar numele său figurează și în Atelier Bics (Iași) și Kub Atelier SRL (București), ambele având același obiect de activitate ca Masstudio – activități de arhitectură.
Patricia Anca Stebinga deține pachetul majoritar de acțiuni din Masstudio fiind, totodată, administratorul societății. Numele său figurează și el în SC Kub Atelier, dar și în Tentation Factory, unde este asociat unic și administrator.
Detalii complete despre firmele celor doi puteți citi aici
În 2021, Masstudio SRL a obținut de la Primăria Constanța un Certificat de Urbanism pentru o investiție imobiliară în municipiu.
Altfel, conform CU 2557/01.09.2021, societatea a obținut documentul menționat pentru construirea unui hotel-apartament S+P+3E cu 29 de unități, montare firmă luminoasă și totem, împrejmuire teren și organizare de șantier. Imobilul ar urma să fie amplasat pe Alexandru Sahia din Palazu Mare.
De asemenea în 2018, societatea Mas Publishing & Partners SRL a solicitat şi a obţinut, pe data de 25 aprilie, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 1659, în vederea construirii unui imobil de şase etaje.
Mas Publishing & Partners SRL
Înmatriculată în anul 2013, firma are sediul social în municipiul Constanţa şi provine din schimbarea sediului în alt judeţ. Capitalul social subscris, de 210 lei, integral vărsat, este compus din 21 de părţi sociale. Asociaţi persoane fizice sunt: Mihai Stebingăr, cu 95% din capitalul social, şi Felicia Stebingăr, cu 5% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care desfăşoară activităţi de arhitectură.
Și tot în 2018, societățile Project Resolv Consulting SRL și Masstudio SRL au obținut, pe data de 25 iulie, un act important de la Primăria Constanța.
Mai exact, este vorba despre Certificatul de urbanism nr. 2843, care presupune „Construire două corpuri administrative cu regim de înălțime P+4-5e, recompartimentare hală existentă cu denumirea de incubator de afaceri Rae 72, amplasare reclamă luminoasă și totem, împrejmuire teren și organizare de șantier“. Investiția este realizată pe strada Celulozei nr. 5-7 din municipiul Constanța.
Masstudio, proiecte și contracte
În altă ordine de idei, anul trecut, Masstudio SRL a lansat proiectul „Achiziția de active corporale și necorporale în cadrul societății în valoare de 1.409.582 lei, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Proiectul a fost finalizat la sfârșitul anului 2021.
Potrivit Confidas.ro, în perioada 02.07.2021 - 03.01.2013, compania Masstudio SRL a încheiat 0 contracte de achiziții publice.
Totuși, pe parcursul acestui an, firma a mai încheiat contracte cu Primăria Constanța.
Două dintre acestea vizează executarea serviciului de elaborare audit energetic pentru obiectivul de investiţii „Creşterea eficienţei energetice a imobilului Grădiniţa cu program prelungit nr.53, Constanţa“, respectiv „elaborare expertiză tehnică şi studiu geotehnic pentru același obiectiv de investiţii“.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și
Q's Inn, conceptul „take away“ sau cum să mănânci la terasă direct din caserolă (galerie foto)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii