Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 02 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Circulația feroviară întreruptă în județul Brașov! Un tren cu destinația Constanța, afectat

ro

01 Jul, 2024 21:19 369 Marime text
Sursa: CFR SACompania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că circulația feroviară este oprită temporar la această oră pe intervalul Lunca Bradului -  Răstolița (linie simplă), unde personalul feroviar al SRCF Brașov va interveni cu drezina pantograf pentru îndepărtarea a doi arbori căzuți pe linia de contact, în apropierea stației Lunca Bradului.

Potrivit CFR SA, pentru a permite intrarea drezinei pantograf în linie curentă, două trenuri de călători - IRN 367 (Valea lui Mihai - Brașov) și IR 10738 (Târgu Mureș  - Toplița) staționează temporar în Deda, respectiv Răstolița.

„De asemenea, trenul IR 1941 (Satu Mare - Constanța) aflat în circulație la această oră, va fi oprit și el în stația Răstolița, până la finalizarea intervențiilor.

Transmitem scuze călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF Brașov va depune toate eforturile necesare pentru îndepărtarea operativă a copacilor căzuți pe linia de contact, în apropierea stației Lunca Bradului  și eliberarea gabaritului, astfel încât traficul feroviar pentru trenurile staționate temporar să se reia în condiții de siguranță“ - au mai precizat reprezentanții CFR SA.

Citește și. 

Un tren ce circulă pe ruta Timișoara Nord - Mangalia va ajunge la destinație cu peste 300 de minute întârziere
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii