Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 07 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Circulația feroviară pe Magistrala București - Constanța a fost redeschisă. Trenurile vor fi reînscrise treptat în circulație

ro

07 Jul, 2024 12:45 261 Marime text
Foto cu rol ilustrativ: CFR Infrastructura
 
  • Circulaţia feroviară pe Magistrala Bucureşti - Constanţa a fost redeschisă pe ambele fire între Dragoş Vodă şi Ciulniţa, toate trenurile care au staţionat temporar în gările de pe traseu fiind reînscrise treptat în circulaţie, a anunţat, duminică, Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.
     
Circulaţia feroviară pe Magistrala Bucureşti - Constanţa a fost redeschisă pe ambele fire între Dragoş Vodă şi Ciulniţa, toate trenurile care au staţionat temporar în gările de pe traseu fiind reînscrise treptat în circulaţie, a anunţat, duminică, Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

„Circulaţia feroviară a fost redeschisă la ora 11:20 pe distanţa Dragoş Vodă - Ciulniţa. Odată cu finalizarea intervenţiilor ISU pentru lichidarea incendiului de vegetaţie şi din zona staţiei Dragoş Vodă şi redeschiderea ambelor fire pe distanţa Dragoş Vodă - Ciulniţa, toate trenurile care au staţionat temporar în gările de pe traseu, sunt reînscrise treptat în circulaţie”, a precizat CFR SA.


Reprezentanţii operatorului feroviar transmit că staţionarea trenurilor a fost necesară pentru a permite accesul echipelor de intervenţie ISU în vederea stingerii incendiului de vegetaţie extins până în apropierea căii ferate.



Citește și:
Trenuri oprite din cauza unui incendiu lângă Fetești (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii