Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 01 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC cumpără servicii de verificare a documentației pentru restul de lucrări la sediul Serviciului de Medicină Legală din Constanța

ro

01 Oct, 2024 11:45 169 Marime text




Consiliul Județean Constanța cumpără servicii de verificare tehnică a documentațiilor tehnico-economice și de actualizare a acestora pentru faza DTAC+PTh+CS+DDE pentru lucrările rămase de executat la obiectivul de investiții „Amenajări interioare/ exterioare, consolidare și modernizare imobil D+P+1E – pentru Serviciul Clinic Județean de Medicină Legală Constanța din Str. Ștefan cel Mare, nr.133”.

Valoarea estimată a achiziției este de 28.750.00 lei.

Data limită pentru depunere ofertă este 03.10.2024,ora 12:00.

Ofertele vor fi transmise pe adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro sau la Registratura Consiliului Judeţean Constanţa, Bd. Tomis, nr. 51, Constanţa, în plic închis, până la data limită de depunere, cu adresă de înaintare conform Formular 1, în care se va preciza obiectul achiziţiei şi datele de identificare ale ofertantului.

Criteriul de atribuire este prețul cel mai scăzut, care îndeplinește cerinţele minime din specificațiile tehnice și din invitaţia de participare.


Reamintim, în luna iulie a.c., CJC a atribuit un contract în valoare de 140.140 lei fără TVA pentru actualizarea documentației tehnico-economice faza PTh+CS+DDE, pentru lucrările rămase de executat la obiectivul de investiții: „Amenajări interioare/ exterioare, consolidare și modernizare imobil D+P+1E – pentru Serviciul Clinic Județean de Medicină Legală Constanța din Str. Ștefan cel Mare, nr.133”.

Contractul a revenit societății Globexterra SRL .

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Procesul legat de modernizarea sediului Serviciului de Medicină Legală Constanța, amânat


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii