Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 13 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC organizează licitație publică deschisă cu strigare în vederea valorificării prin vânzare a unor deșeuri metalice. Care sunt condițiile de participare?

ro

13 Sep, 2024 09:54 185 Marime text
Unitatea Administrativ Teritorială Județul Constanța organizează licitație publică deschisă cu strigare în vederea valorificării prin vânzare a unor deșeuri metalice feroase și neferoase.

Licitația va avea loc în data de 7 octombrie 2024, la sediul Consiliului Județean Constanța, la ora 12:00.

Licitația este organizată în baza dispozițiilor nr.766/17.11.2022 privind constituirea comisiei de evaluare a bunurilor propuse a fi valorificate prin vânzare, bunuri aparținând UAT Județul Constanța și nr.767/17.11.2022 privind constituirea comisiei de licitație de vânzare a bunurilor propuse spre valorificare, bunuri aparținând UAT Județul Constanța.

Consiliului Județean Constanța propune spre vânzare app.39.050 kg deșeuri metalice feroase și neferoase rezultate în urma casării obiectelor de inventar și mijloacelor fixe, respectiv:

- Obiecte și componente mobilier interior și structuri de amenajări exterioare - app.2.239 kg deșeuri
- Vehicule scoase din uz (VSU) - app.13.000 kg deșeuri
- Aparate și accesorii PSI - app.526 kg deșeuri
- Mobilier medical - app.3.285 kg deșeuri
- Echipamente și componente instalații de alimentare cu apă și canalizare - app.20.000 kg deșeuri.

Deșeurile propuse a fi valorificate prin vânzare au fost date în folosință mai multor instituții și ca urmare acestea sunt depozitate în mai multe locații.

La licitație poate participa orice persoană fizică sau juridică potențial cumpărătoare, care prezintă până la începerea licitației toate documentele de participare, respectiv: formular solicitarea ofertantului (persoană juridică/fizică) de participare la procedura de licitație publică deschisă cu strigare;formular 2 - Împuternicirea persoanei desemnate de către ofertant pentru a-l reprezenta la procedura de licitație publică; autorizația de funcționare sau orice alt document care să dovedească apartenența la categoria profesională impusă de îndeplinirea contractului.

Solicitările de participare la licitație se primesc cu cel mult 5 zile înaintea datei stabilite pentru ținerea licitației de vânzare a acestora, repectiv până la data de 02.10.2024 inclusiv - acestea pot fi depuse la sediul Consiliului Județean Constanța, la Centrul de Informare Cetățeni, de luni până joi între orele 08:00-16:30, iar în zilele de vineri, între orele 08:00-14:00.

După anunțarea câștigătorului de către președintele comisiei de licitație, se declară închisă licitația, în urma căreia se întocmește procesul-verbal care se semnează de către comisia de licitație și de către participanții la licitație.

În cazul în care participanții la licitație consideră că nu s-au respectat dispozițiile legale referitoare la organizarea și desfășurarea licitației, pot formula contestații ce vor fi depuse la sediul organizatorului licitației, în termen de 24 de ore de la încheierea acesteia, urmând ca acestea să fie soluționate în termen de 5 zile de la depunere.

Câștigătorul licitației este obligat să semneze contractul de vânzare-cumpărare și să achite integral prețul adjudecat al bunurilor în termen de 10 zile lucrătoare de la data licitației.

În cazul în care la licitație nu se prezintă minim doi participanți sau în cazul în care niciun ofertant nu a oferit cel puțin prețul de pornire, licitația se va repeta, încheindu-se proces-verbal de constatare.

Repetarea licitației se va face după trecerea a cel puțin 5 zile lucrătoare de la data precedentei, iar prețul inițial va fi diminuat cu până la 20%.

În cazul în care nici de această dată nu se vor prezenta cel puțin doi participanți la licitație și nu se oferă cel puțin prețul de pornire, licitația se va relua după cel puțin 5 zile lucrătoare, iar prețul va fi diminuat cu până la 40% față de prima licitație.

În cazul în care nici de această dată nu se va oferi cel puțin prețul de pornire al licitației, Consiliul Județean Constanța va întocmi documentele de scoatere din funcțiune, declasare și casare a bunurilor.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii