Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:51 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clinica la care a fost internat Petrică Mîțu Stoian a fost închisă. Cine a luat decizia

ro

13 Nov, 2021 15:46 1515 Marime text
  • Decizia de închidere temporă a clinicii în care a fost internat Petrică Mîțu Stoian se va aplica pentru intervalul 12 – 26 noiembrie.

Clinica privată Nera la care a fost internat Petrică Mîțu Stoian a fost închisă temporar, pentru o perioadă de cel puțin două săptămâni, informează ziuadevest.ro.

Decizia a fost luată de conducerea clinicii, în urma scandalului iscat după moartea cântărețului de muzică populară.

Conducerea clinicii a confirmat suspendarea activității timp de două săptămâni. Decizia se va aplica pentru intervalul 12 – 26 noiembrie.

Ministerul Sănătăţii (MS) a anunţat o anchetă a fost deschisă în cazul decesului interpretului de muzică populară, Petrică Mîţu Stoian.

Polițiștii din cadrul IPJ Caraş-Severin  s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Direcţia de Sănătate Publică Caraş-Severin a demarat o verificare la unităţile medicale în care a fost internat pacientul, pentru a verifica condiţiile igienico-sanitare şi respectarea procedurilor înainte de efectuarea terapiei din camera hiperbară.
 
Amintim că, în data de 6 noiembrie 2021, artistul s-a stins din viață la Spitalul Județean de Urgență Reșița, în urma unui șoc septic. Acesta se afla în recuperare post-covid-19.

În prezent, se așteaptă rezultatele anchetei demarate de autorități. Nu se știe ce s-a întâmplat cu pacienții internați.

Sursă foto: Facebook/ Petrica Mitu Stoian
 
Citește și: DSP Caraş-Severin face verificări la unităţile medicale în care a fost internat Petrică Mîțu Stoian 

Înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. Sute de oameni participă la slujba religioasă (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii