Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 09 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN ACN SA Constanța achiziționează serviciul de „service parc auto“ (DOCUMENT)

ro

09 Oct, 2024 14:04 145 Marime text

 CN ACN SA Constanța. Sursa foto: ZIUA de Constanța
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare, pentru toate loturile, este 16.10.2024.
 
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile SA Constanța, ca autoritate contractantă, a inițiat printr-un anunț de participare simplificat achiziția serviciului de „service parc auto“.
 
Este vorba de efectuarea reviziilor tehnice periodice, a reviziilor tehnice anuale, precum și reparații accidentale, care se vor face in conformitate cu cerințele minime prevăzute în Caietul de sarcini nr 20930/11.09.2024.
 
Serviciile care fac obiectul achiziției sunt:
 
a) Revizia tehnică periodică la numărul de kilometric efectuați; aceste revizii se vor efectua la un rulaj cuprins intre 15.000 km – 20.000 km, conform tabelelor din caietul de sarcini, în funcție de model și având în vedere recomandările producătorului;
 
b) Revizia tehnica anuală are drept scop o verificare amănunțită a întregului autovehicul și implicit menținerea acestuia în stare tehnică normală de funcționare, astfel încât să fie în permanență apt de utilizare. Cu această ocazie, se efectuează și lucrările de pregătire ale autovehiculelor pentru anotimpul rece, de asemenea, verificarea și atestarea stării tehnice a acestora (ITP). Reviziile anuale corespund unui rulaj de circa 45.000- 60.000 km / autovehicul;
 
c) Reparațiile accidentale – dacă achizitorul constată o funcționare anormală a vreunui autoturism, autoutilitară, autospecială sau utilaj, între reviziile tehnice periodice și cea anuală, va înștiința unitatea service și se va stabili de comun acord o dată pentru aducerea autovehiculului la atelier pentru constatare si efectuarea reparațiilor necesare;
 
d) Tractări auto;
 
e) Reparațiile accidentale în baza polițelor CASCO: Remedierea daunelor survenite în cazul unor accidente rutiere, sau evenimente asigurate în baza polițelor CASCO.
 
Achizitia se desfășoară pe loturi:
 
Lotul nr. 1 - Autovehicule marca FORD - 26 bucăți, Lotul nr. 3 - Utilaje – 2 bucăți, Lotul nr. 4 - MAN - o bucată, Lotul nr. 5 - FORD TRUCKS și HUMBAUR - 3 bucăți.
 
Valoarea totală estimată: 200.000 lei fără TVA. din care: valoare estimată Lot 1 - 160.000 lei, fără TVA; valoare estimată Lot 3 - 20.000 lei, fără TVA; valoare estimată Lot 4: 10.000 lei, fără TVA; valoare estimată Lot 5 - 10.000 lei fără TVA.
 
Persoanele cu funcție de decizie din cadrul entității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire:
 
1. Director General - Florin Goidea;
2. Director executiv, Direcția Juridică - Diana Elena Niculescu;
3. Director economic, Direcția Economică – Cornelia Popescu;
4. Director executiv, Direcția Tehnică - Cătălin Constantin Niculita;
5. CFPP economist - Cristina Poenaru;
6. Șef Departament Achiziții – Carmen Camelia Sîrbu
7. Șef Departament Auto - Ciprian Hotulig.
 
Cuantumul garanției de participare este: LOT nr. 1 - 1.600 lei; LOT nr 3 - 200 lei; LOT nr. 4 - 100 lei; LOT nr. 5 - 100 lei.   
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare, pentru toate loturile, este 16.10.2024, ora 15.00, când se deschid ofertele, în SEAP.
 
Oferta trebuie să fie valabilă pana la 16.02.2025 pentru toate loturile.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Cumpărări directe Constanța
La CN ACN SA, service pentru mentenanță sisteme de supraveghere video și control acces (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii