Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM Constanța cumpără servicii de spălare/dezinfectare autogunoiere (DOCUMENT)

ro

21 Jun, 2024 19:58 557 Marime text

 
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța organizează o nouă licitație pentru furnizare de servicii de spălare/dezinfectare autogunoiere.  
 
Informațiile privind au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea estimată a achiziției este de 138.240 lei.

Se precizează în datele oficiale că este vorba despre achizitia de "Servicii de spălare/dezinfectare autogunoiere", care să respecte condițiile minimale menționate în Caietul de sarcini nr. 23214/24.05.2024, publicat atașat prezentului anunț, beneficiar fiind Sucursala Servicii Port din cadrul C.N. A.P.M. S.A. Constanța.

Achiziția este prevazută în PAAS la nr. II.B.60.

Garantia de buna execuție, in cuantum de 5% din valoarea contractului fără TVA, trebuie să fie irevocabilă, necondiționată și se constituie prin:
 
a) virament bancar;
 
 b) instrumente de garantare emise în conditiile legii astfel: i. scrisori de garanție emise de instituții de credit bancare din România sau din alt stat; ii. asigurări de garanții emise:
 
- fie de societati de asigurare care detin autorizații de functionare emise in România sau intr-un alt stat membru al Uniunii Europene și/sau care sunt înscrise în registrele publicate pe site-ul Autoritatii de Supraveghere Financiara, dupa caz;
 
 - fie de societati de asigurare din state terte prin sucursale autorizate in Romania de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara;
 
c) prin depunerea la casierie a unor sume în numerar daca valoarea este mai mică de 5.000 lei;

d)  prin retineri succesive din sumele datorate pentru facturi partiale

e) prin combinarea a doua sau mai multe dintre modalitățile de constituire prevazute la lit. a)-c). Garantia de bună execuție va fi constituită în termen de 5 zile lucrătoare de la semnarea contractului sectorial.
 
Acest termen poate fi prelungit la solicitarea justificata a Contractantului, fara a depasi 15 zile de la data semnării contractului sectorial/contractului subsecvent, dupa caz, conform art. 45 alin. (3) din HG nr. 394/2016 si va deveni anexa la contract. Indiferent de forma de constituire a garanției de bună execuție, aceasta trebuie să fie irevocabilă și va prevedea in mod clar si fara echivoc ca plata garanției de bună execuție se va efectua necondiționat, respectiv la prima cerere a Entității contractante, pe baza declarației acestuia cu privire la culpa persoanei garantate, fără nicio excepție. Entitatea contractantă are dreptul de a emite pretenții asupra garanției de bună execuție, respectand condițiile prevazute la art. 47 din HG nr.394/2016 și se va restitui conf Art. 164^2 din Legea nr. 99/2016, se mai arată în datele oficiale.
 
Criteriul de atribuire este oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic ce va fi determinată prin aplicarea criteriului de selecție "prețul cel mai scăzut", în conformitate cu prevederile art. 209 alin. (3) lit. d) din Legea 99/2016 privind achizițiile sectoriale.
 
 
Data limită depunere ofertă este 28.06.2024, ora 23:30.


 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.





În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul integral.


Citește și:

CN APM Constanța cumpără aparatură pentru măsurători topografice de la o firmă din Timișoara (DOCUMENT)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii