Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
03:09 23 01 2025 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM SA Constanţa a atribuit un contract pentru verificarea şi întreţinerea sistemelor electronice de securitate şi detecţie la incendii

ro

16 Apr, 2021 10:07 1732 Marime text
  • Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și, potrivit datelor oficiale, este vorba despre un contract încheiat la data de 8 aprilie 2021.
 
Firma Greensoft din Constanţa a încheiat un contract cu Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa privind „verificarea şi întreţinerea sistemelor electronice de securitate şi detecţie la incendii - clădiri CN APM SA Constanţa”.

Informațiile au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice și, potrivit datelor oficiale, este vorba despre un contract încheiat la data de 8 aprilie 2021.

Valoarea totală a achiziţiei este de 63.440 de lei (fără TVA), fiind vorba de servicii de reparare şi de întreţinere a echipamentului de stingere a incendiilor, la Clădire Gara Maritimă; Clădire Terminal Pasageri, Muzeu Port, Staţie Tratare Ape Uzate (WWT), Staţie Tratare Ape Levigat (LLT), Incinerator Deşeuri, Clădire Bursa Nouă, Clădire Bursa Veche, Clădire SSP, Staţie de transformare Port 3, Secţia Construcţii - Ateliere, Secţia Construcţii - Birouri şi Vestiar, Secţia Instalaţii Port Vechi, Clădire Rădăcină Mol 3, Clădire Cămin Poarta 2, Clădire Rădăcină Mol 1S, Clădire Policlinica Port, Clădire Pavilion Grăniceri Poarta 6, Clădiri Serviciul Aprovizionare, Clădire sediu SEP, Clădire sediu SNTP, Clădire Poarta 1, Port Mangalia.

Despre Greensoft 

Potrivit Registrului Comerțului, consultat la data de 16 aprilie 2021, firma Greensoft a fost înființată în anul 2004 și are sediul social în Constanța, pe strada I.L. Caragiale, numărul 55.

Capitalul social subscris este de 245.000 de lei, integral vărsat, iar acționar unic și, totodată, administrator este Bogdan Niculae.

Domeniul de activitate principal este reprezentat de „repararea calculatoarelor și a echipamentelor periferice“.


În anul 2018, cu nouă salariați, firma a înregistrat un profit net de 14.192 de lei și a avut o cifră de afaceri netă de 1.398.026 de lei.

În 2019, cu 13 salariați, profitul net a fost 59.202 lei, iar cifra de afaceri netă s-a ridicat la 2.285.586 de lei.

La momentul consultării Registrului Comerțului, nu existau înregistrări privind situația financiară pe anul 2020.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii