Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 20 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNAIR a lansat licitația pentru construcția nodului rutier de la Cumpăna, județul Constanța

ro

20 Aug, 2024 11:52 234 Marime text
CNAIR, Nod rutier Cumpăna A4

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a transmis luni, la ANAP, documentaţia de atribuire pentru lansarea procedurii de achiziţie publică având ca obiect execuţia lucrărilor la Nodul rutier Cumpăna A4 (Km 16+700) - DN 39E.

Obiectul contractului îl reprezintă execuţia Nodului rutier Cumpăna, situat pe Autostrada A4 la poziţia kilometrică 16+700, în dreptul comunei Cumpăna, care are drept scop asigurarea accesului spre/dinspre autostradă a fluxurilor de trafic generate de drumul naţional DN 39 E, ce face legătura între municipiul Constanţa şi localitatea Cumpăna.

Proiectul presupune amenajarea a două bretele de acces spre/dinspre autostrada A4 şi a benzilor de accelerare/decelerare aferente acestora pentru racordarea cu autostrada, pentru asigurarea relaţiilor de trafic Bucureşti - Cumpăna şi Cumpăna - Mangalia.

Nodul este proiectat pentru viteza de 40 km/h.

Lungimea totală a bretelelor este de 1.192,63 m, din care benzi de accelerere/decelerare de 720 m.

Sursa de finanţare va fi asigurată din fonduri europene nerambursabile - Programul Transport (PT) 2021-2027, iar durata prevăzută pentru execuţia lucrărilor este de 6 luni.

"După validarea documentaţiei de atribuire, CNAIR va putea publica Anunţul de Participare aferent contractului pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor, în cadrul căruia se va stabili şi data de depunere a ofertelor", se mai arată în comunicatul instituției.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii