Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
//
15:11 22 01 2025 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CNSC a decis Licitația pentru sistemul informatic al Portului Constanța contestată de afaceriștii de la Software Imagination & Vision!

ro

02 Apr, 2024 13:03 881 Marime text
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 678/C3/358 din 18.03.2024 la contestația formulată de Software Imagination & Vision SRL împotriva documentației de atribuire elaborate de Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA în calitate de entitate contractantă,  în cadrul licitației deschise, organizată online, în vederea atribuirii contractului având ca obiect: „Sistem informatic geospațial pentru Managementul integrat al infrastructurii Portului Constanța”.

Firma contestatară a cerut obligarea Autorităţii Contractante la remedierea aspectelor din Documentaţia de atribuire ca fiind restrictive si nelegale, astfel încât să permită derularea procedurii de achiziţie publică în condiţii de concurenţă reală, prin asigurarea informaţiilor necesare pentru participarea la procedura de achiziţie publică a tuturor operatorilor economici interesaţi; în eventualitatea în care nu s-ar mai putea dispune măsuri de remediere, au mai solicitat anularea procedurii, în conformitate cu prevederile art. 225, alin. 1, lit. c) si alin. (2) din Legea nr. 99/2016 precum și suspendarea procedurii de atribuire, potrivit dispoziţiilor art. 22 din Legea nr. 101/2016 până Ia soluţionarea prezentei Contestaţii.

CNSC a admis contestația formulată de Software Imagination & Vision SRL în contradictoriu cu Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA, pe care a obligat-o, ca, în termen de cel mult 10 zile de la primirea prezentei, să procedeze la modificarea documentației de atribuire cu luarea în considerare a celor precizate în motivare și comunicarea modificărilor adoptate către toți operatorii economici interesați de participarea la prezenta procedură de atribuire, prin publicarea acestora în SEAP.

Decizia este obligatorie.

Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere în termen de 10 zile de la comunicare.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii