Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:12 10 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania Affidea Development SRL intenționează să preia MedEuropa SRL și MedEuropa Investiții SRL

ro

10 Sep, 2024 14:40 152 Marime text
Consiliul ConcurențeiConsiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care compania Affidea Development SRL intenționează să preia MedEuropa SRL și MedEuropa Investiții SRL.

Affidea Development SRL face parte din grupul Affidea. În România, companiile din grup oferă asistență medicală în 46 de clinici medicale, situate în 29 de orașe. Serviciile pe care le oferă variază de la servicii de imagistică, consultații medicale de specialitate și analize de laborator până la tratamente oncologice.

MedEuropa SRL furnizează servicii de radioterapie, precum și servicii conexe în București, în județele Bihor, Brașov și Constanța și alte tratamente oncologice – chimioterapie și servicii conexe în București și județul Bihor.

MedEuropa Investiții furnizează servicii exclusiv în beneficiul MedEuropa.

„În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că operațiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial“ - conform Consiliului Concurenței.

Despre Affidea Development SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 10 septembrie 2024, înființată în anul 2023 Affidea Development SRL are sediul social pe Strada Menuetului, Nr. 12 București 

Unic asociat este AFFIDEA CANCER TREATMENT CENTRES BV din Țările de Jos. 

Administrator este Răzvan Alexandru Predica. 

Despre MedEuropa SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 10 septembrie 2024, înființată în anul 2015, Medeuropa SRL are sediul social pe strada Turnului din Brașov și se ocupă cu activități de asistență medicală generală.

Unic asociat este AFFIDEA DEVELOPMENT S.R.L., iar administratori sunt Angheloiu Bogdan Ioan și Răzvan Alexandru Predica.

În anul 2023, MedEuropa SRL a declarat o cifră de afaceri de 104.411.593 lei, un profit de 19.841.237 lei și 234 de salariați.

Despre MedEuropa Investitii SRL

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 10 septembrie 2024, înființată în anul 2015, MedEuropa Investitii SRL are sediul social pe strada Turnului din Brașov și se ocupă cu închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate .

Unic asociat este AFFIDEA DEVELOPMENT S.R.L., iar administrator este Răzvan Alexandru Predica.

În anul 2023, MedEuropa Investitii SRL a declarat o cifră de afaceri de 17.026.333 lei, pierdere de 2.140.107 lei și 4 salariați.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii